Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Η Γιώτα Παπαδοπούλου φωτογραφίζεται με τις κόρες της Μισέλ, Αναστασία και Έλενα

 Τον Οκτώβριο 2015 η Γιώτα Παπαδοπούλου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Madame Figaro μαζί με τις κόρες της Μισέλ, Αναστασία και Έλενα. Πέντε χρόνια μετά φωτογραφίζονται ξανά μαζί για τα 15 χρόνια της Madame Figaro.

Οκτώβριος 2015: Ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος η συγκεκριμένη. Όταν μαζί με τα κορίτσια μου συμμετείχαμε στην εκστρατεία της Madame Figaro κατά του καρκίνου του μαστού, ένα δικό μου πρόσωπο πάλευε με τη συγκεκριμένη νόσο. Κατάφερε, όμως, να βγει νικήτρια και η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι που και εγώ με τον δικό μου τρόπο συνέβαλα τότε στην ενημέρωση του κόσμου γύρω από τα θέματα της πρόληψης.

Ιανουάριος 2020: Πέντε χρόνια μετά, όταν ήρθε ξανά στο προσκήνιο το συγκεκριμένο εξώφυλλο, τα κορίτσια πλέον μπορούν να αντιληφθούν και τον σκοπό και τη χρησιμότητα της εκστρατείας στην οποία συμμετείχαν. Σήμερα, νιώθω περήφανη γι’ αυτές, συγκίνηση και ευλογία, όπως κάθε γονιός που βλέπει τα παιδιά του να μεγαλώνουν.

You are the future: Θα ήθελα όσοι μπορούμε, όσο μπορούμε, να χαρίζουμε την αγάπη μας και να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την ίδια τύχη με εμάς. Είμαστε μια μικρή κοινωνία και θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσουμε να μην υπάρχει ούτε και μία οικογένεια χωρίς φαγητό ή χωρίς ζεστό σπίτι τον χειμώνα.

#15yearsOFchallenge: Η Madame Figaro για μένα σημαίνει ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας, ευαισθητοποίηση, ελευθερία του λόγου, ανάδειξη των γυναικών και ιδιαίτερα των Κυπρίων. Εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια δημιουργικότητα να μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν τις γυναίκες, τον τόπο μας και όχι μόνο.

Φωτογραφία: Μιχάλης Κυπριανού, Styling: Μάρα Πετρίδη

Madame Figaro, Ιανουάριος 2020, τεύχος 181

 

Διάβασε ακόμη