Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Η Ελένη Μενεγάκη με την πιο κομψή εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ που δείχνει πολυτελές ακόμη και στα κοντά νύχια

Συνδυάζει δύο από τις πιο hot τάσεις νυχιών.

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει ότι το γαλλικό μανικιούρ βρίσκεται πάντοτε στη μόδα, ως το πιο διαχρονικό mani look που υπάρχει; Πράγματι, αυτό είναι γεγονός, μιας και όσα χρόνια κι αν περάσουν, και όποια τάση νυχιών και να επικρατεί μια δεδομένη στιγμή, το γαλλικό βρίσκεται πάντοτε στις καρδιές μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι και το αγαπημένο των Γαλλίδων εδώ και δεκαετίες.

Διάβασε ακόμη – Hair hacks: 3 έξυπνοι τρόποι να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου

Κι αν νόμιζες ότι για να κάνεις french mani και να δείξει κομψό, πρέπει να έχεις μακριά νύχια, κάνεις λάθος. Το γαλλικό μπορεί να δείξει το ίδιο υπέροχο ακόμα και σε κοντύτερα νύχια – μάλιστα, πολλές γυναίκες υποστηρίζουν ότι δείχνει ακόμα πιο chic αν τα νύχια σου είναι δεν είναι (υπερβολικά) μακριά.

Και για του λόγου το αληθές, η Ελένη Μενεγάκη το απέδειξε πρόσφατα: τις τελευταίες μέρες έχει υιοθετήσει ένα σούπερ κλομψό γαλλικό μανικιούρ στα πολύ κοντά, ομολογουμένως, τετραγωνισμένα νύχια της και μας αρέσει πολύ. Πώς γίνεται όμως να ταιριάζει τόσο πολύ σε αυτό το μήκος; Το μυστικό βρίσκεται στη λευκή γραμμή, που είναι εξαιρετικά λεπτή και φίνα, σχεδόν αόρατη. Επιπλέον, το top coat είναι πιο γαλακτερό λευκό και όχι το συνηθισμένο ημιδιαφανές που χρησιμοποιείται στο γαλλικό, με στόχο να καλύπτει αρκετά το νύχι και να δίνει μια όμορφη όψη.

Διάβασε ακόμη –  Έλενα Παπαρίζου: Το πρωτότυπο φθινοπωρινό χρώμα μανικιούρ που υιοθέτησε

Δες το αποτέλεσμα:

Πηγή: missbloom.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @elenimenegaki

Διάβασε ακόμη