Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Halle Berry: Αυτό είναι το ποσό που θα πληρώνει διατροφή στον πρώην σύζυγό της

Έπειτα από 8 χρόνια δικαστικής μάχης.

H Halle Berry και ο Olivier Martinez χώρισαν το 2005. Η οριστική δικαστική απόφαση για το διαζύγιό τους όμως βγήκε 8 χρόνια μετά.

Τι ορίζει η απόφαση του δικαστηρίου

Σύμφωνα με αυτή το ζευγάρι θα έχει τη συνεπιμέλεια του 9χρονου γιου τους, Maceo με την Halle Berry να πληρώνει όμως κάθε μήνα στον πρώην σύζυγό της 8.000 δολάρια. Επίσης, η ηθοποιός θα δίνει στον Olivier Martinez “το 4,3% κάθε εισοδήματος που λαμβάνει και είναι πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια” ως επιπλέον ενίσχυση.

Η Halle Berry θα αναλάβει επίσης τα έξοδα για το ιδιωτικό σχολείο του γιου τους στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα δίδακτρα, οι στολές και οι προμήθειες καθώς και τις εξωσχολικές του δραστηριότητες. Συμφώνησε μάλιστα να ξεπληρώσει τον 57χρονο ηθοποιό για τα έξοδα που έχει κάνει για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Διάβασε ακόμη – Kevin Costner: Kατηγορείται από την πρώην σύζυγο του ότι αποκρύπτει στοιχεία για τα οικονομικά του

Το χρονικό του διαζυγίου

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβρη του 2015, έπειτα από δύο χρόνια γάμου. Είχαν βγάλει κοινή ανακοίνωση για την απόφαση να χωρίσουν στην οποία ανέφεραν ότι θα προχωρήσουν μπροστά τρέφοντας αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Με βαριά καρδιά φτάσαμε στην απόφαση του διαζυγίου” ξεκινούσε η ανακοίνωση. “Προχωράμε μπροστά με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και την κοινή αφοσίωση για το καλό του γιου μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο μια ευτυχισμένη ζωή και ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τη δική μας αλλά κυρίως του παιδιού μας καθώς βιώνουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο”.

Τον Δεκέμβριο του 2016, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, η Halle Berry και ο Olivier Martinez ήταν και επίσημα ελεύθεροι αλλά η διαπραγμάτευση για την επιμέλεια του παιδιού είχε συνέχεια.

Διάβασε ακόμη – Serena Williams: Γέννησε το δεύτερο παιδί της

Η Halle Berry ως μητέρα

Εκτός από τον Maceo, η 57χρονη σταρ έχει και μία κόρη. Απέκτησε την 15χρονη Nahla Ariela από την σχέση της με τον Gabriel Aubry με τον οποίο χώρισε το 2010.

Πλέον η Halle Berry διατηρεί δεσμό με τον Van Hunt και μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2021 είχε δηλώσει στο περιοδικό Women’s Health ότι η σχέση της αυτή την έχει επηρεάσει ως μητέρα.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @halleberry

Διάβασε ακόμη