Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Gwyneth Paltrow: Αθωώθηκε και πήρε αποζημίωση 1 δολάριο

Τι ψιθύρισε στο αυτί του ανθρώπου που την κατηγορούσε;

Της Γεωργίας Γεωργίου

Αθώα κρίθηκε η Gwyneth Paltrow αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό Terry Sanderson ενώ έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα σε ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ηθοποιός ευχαρίστησε τους ενόρκους που την έκριναν ότι δεν ήταν υπεύθυνη για το ατύχημα. Ο συνταξιούχος οπτομέτρης, Terry Sanderson, είχε πει ότι η Paltrow έπεσε πάνω του, προκαλώντας τραύματα που άλλαξαν τη ζωή.

Διάβασε ακόμη – Gwyneth Paltrow: Kατηγορεί το «θύμα» που τραυμάτισε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά

Ο Sanderson, ο οποίος ζητούσε αποζημίωση 300.000 δολαρίων, είπε ότι η ετυμηγορία της Πέμπτης ήταν “πολύ απογοητευτική”.

Οι ένορκοι τάχθηκαν στο πλευρό της 50χρονης ηθοποιού, η οποία κατηγόρησε τον κ. Sanderson για το ατύχημα και άσκησε αγωγή για 1$ συν νομικές αμοιβές. Ακούγοντας την ετυμηγορία στο δικαστήριο, η Paltrow ήταν ανέκφραστη, κοίταζε ευθεία μπροστά και φαινόταν να γνέφει ελαφρά. Στη συνέχεια έφυγε.

Καθώς έφευγε, σταμάτησε για λίγο για να μιλήσει στον Terry. Αργότερα είπε ότι του είπε: “Σου εύχομαι να είσαι καλά”. Μου απάντησε: “Ευχαριστώ αγαπητή”.

Διάβασε ακόμη – Gwyneth Paltrow: “Τα παιδιά καταστρέφουν τον γάμο”

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε ως ιστορία στο Instagram στους 8,3 εκατομμύρια ακολούθους της, η βραβευμένη με Όσκαρ είπε: “Ένιωσα ότι η συναίνεση σε έναν ψευδή ισχυρισμό έθεσε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου”.

Είπε ότι ήταν ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τον δικαστή και την οκταμελή κριτική επιτροπή για την “εξέτασή τους στο χειρισμό αυτής της υπόθεσης”.

Η κριτική επιτροπή χρειάστηκε τρεις ώρες συζήτησης για να βρει ομόφωνα ένοχο τον κύριο Sanderson για το συμβάν και να απονείμει στην ηθοποιό το συμβολικό ποσό που είχε ζητήσει.

Φωτογραφίες: CNA

Διάβασε ακόμη