Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Γιώτα Παπαδοπούλου: Ο προορισμός που επισκέφθηκε με τις κόρες της

Τα πρώτα στιγμιότυπα.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Αυτή την περίοδο αρκετοί fashionistas ταξιδεύουν στο εξωτερικό εκπληρώνοντας ολιγοήμερες αποδράσεις σε ατμοσφαιρικές πόλεις.

Έτσι από χθες, 16 Νοέμβριου η Γιώτα Παπαδοπούλου βρίσκεται με τις κόρες της, Αναστασία και Έλενα στο μαγευτικό Λονδίνο πραγματοποιώντας ταξίδι αναψυχής και ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της χώρας.

Διάβασε ακόμη – Γιώτα Παπαδοπούλου: Οι πρώτες εικόνες από το ταξίδι της στο Νεπάλ

Το Λονδίνο είναι μία από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες και σίγουρα είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείς κάποια στιγμή στη ζωή σου, κυρίως την περίοδο των Χριστουγέννων.

Μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, η Γιώτα μας ταξίδεψε νοερά στα εντυπωσιακά locations που έχει επισκεφθεί μέχρι στιγμής βάζοντάς μας μέσα από τα φωτογραφικά της κλικ στην κουλτούρα της χώρας.

Σε κάθε προορισμό μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες από αξιοθέατα, καταστήματα και εστιατόρια που επισκέπτεται.

Διάβασε ακόμη – Γιώτα Παπαδοπούλου: Οι κόρες της επί σκηνής με τον Σάκη Ρουβά

Η Γιώτα Παπαδοπούλου είναι από τις καλά ενημερωμένες κυρίες του νησιού που γνωρίζουν πολύ καλά τους κανόνες της μόδας και του styling, αφού θεωρείται, και όχι αδίκως, μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες. Πιο συγκεκριμένα, όπως μπορείς να δεις στο στιγμιότυπο που ανέβασε, η Γιώτα επέλεξε να αναβαθμίσει το χειμερινό της outfit με ένα καπέλο σε μαύρο χρώμα, χαρίζοντας μία γαλλική φινέτσα στο σύνολο και εντυπωσίασε όπως κάθε φορά.

Διάβασε ακόμη