Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Γιατί ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla απενεργοποίησαν τα σχόλια σε ανάρτηση στο Twitter

Ο σημαντικός ρόλος που έπαιξε η σειρά του Netflix “The Crown”.

Στον επίσημο λογαριασμό Twitter του πρίγκιπα Καρόλου και της Camilla απενεργοποιήθηκαν τα σχόλια σε μια ανάρτηση σχετικά με μια φιλανθρωπική εκδήλωση, αφού πλημμύρισε από αρνητικούς σχολιασμούς.

Το βασιλικό ζεύγος δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Twitter ενημερώσεις και φωτογραφίες σχετικά με τη δράση του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης. Σε μία ανάρτηση με φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η Camilla να μιλάει με το προσωπικό μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης απενεργοποιήθηκαν τα σχόλια, καθώς οι λογαριασμοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ζευγαριού πλημμύρισαν από αρνητικά σχόλια, ύστερα από την προβολή της 4ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς “The Crown”.

Μερικά από τα σχόλια επικεντρώθηκαν στην εμφάνιση και τα δόντια της Camilla, ενώ ένα άτομο παρατήρησε: “Τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν φανταχτερά ρούχα και κοσμήματα, αλλά όχι την κομψότητα και τη γοητεία της Diana ή τη μαγνητική της παρουσία. Δεν μπορείτε ποτέ να την αντικαταστήσετε, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΣ, τώρα και για πάντα!”.

Η τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix παρουσιάζει τον προβληματικό γάμο που είχε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Diana και τη σχέση που διατηρούσε παράλληλα με την Camilla Parker Bowles, η οποία εκείνη την εποχή ήταν επίσης παντρεμένη.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/theroyalfamily

Διάβασε ακόμη