Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (06-12/02)

Υπάρχει ελπίδα.

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 6/2, δίνοντας δυνατότητες στο να μπορέσουμε να εκφράσουμε καλύτερα τα όνειρά μας και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε σημαντικές επαφές οι οποίες θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα αλλά και θα μας επιτρέψουν να ονειρευτούμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας, όπως δεν το περιμέναμε.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 8/2 θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις και επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα για τα ζώδια του Ταυρου, Σκορπιού, Ιχθύ και Παρθένου κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ γενικά είναι μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσουν να έρθουν χρήματα στον κόσμο και να επιλύσει θέματα της καθημερινότητάς του.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 10/2 φέρνει σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικές επαφές, οι οποίες θα οδηγήσουν σε μεγάλες κατακτήσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά μεγάλη προσοχή σε θέματα εμμονών, οι οποίες τελικά μπορεί να οδηγήσουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.

Τέλος, ο Ερμής, περνώντας στον Υδροχόο στις 11/2, φέρνει την ευκαιρία για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους να σκεφτούνε νέες προοπτικές στη ζωή τους, όπως επίσης και γενικότερα ο κόσμος θα σκεφτεί σημαντικές λύσεις για θέματα που τον αφορούν, αλλά και ταυτόχρονα είναι μια περίοδος αποστασιοποίησης από καταστάσεις, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει στο να επιλύσουμε τελικά σημαντικά θέματα της ζωής μας.

Κριός

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια ευρύτερη κοινωνικοποίηση και δυνατότητα στο να μπορέσει να γνωρίσει νέους ανθρώπους, ενώ όσοι ασχολείστε με ομάδες και με την πολιτική ζωή θα μπορείτε να περιμένετε μια σημαντική επιτυχία.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει σημαντικές ευκαιρίες να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση μετά από αρκετές ταραχές, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες στο να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Το τρίτο δεκαήμερο περιμένει σημαντικές επιτυχίες σε θέματα που αφορούν την καριέρα του και την επαγγελματική του ζωή, ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα που αφορούν απωθημένα σας, τα οποία μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ταύρος

Το πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου είναι τώρα η περίοδος για να μπορέσει να κλείσει σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Όπως επίσης σας ευνοεί αυτή η περίοδος για να μπορέσετε να βρείτε μια νέα δουλειά;

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσει να γνωρίσει μια καινούργια σχέση αλλά και να πάρετε μια οικονομική βοήθεια από κάπου που δεν το περιμένετε.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει ευχάριστα νέα απο θέματα από το εξωτερικό και πιθανόν μια σημαντική επιτυχία σε θέματα σπουδών. Καιρός να σχεδιάσετε καινούργιες προοπτικές και να μπορέσετε να δώσετε έναν άλλον αέρα στην επαγγελματική σας ζωή.

Δίδυμοι

Το πρώτο δεκαήμερο γίνεται πιο εξωστρεφές και έχει τη δυνατότητα να μπορέσει να γνωρίσει σημαντικούς ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν στο να μπορέσει να επιτύχει τα επαγγελματικά του όνειρα.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι τώρα μπροστά σε μια σημαντική βελτίωση της ζωής του, μέσα από σημαντικές σχέσεις και από ειδήσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, ενώ την ίδια στιγμή σε δικαστικά θέματα θα έχετε μια σημαντική επιτυχία.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει μπροστά του μια σημαντική οικονομική βοήθεια, την οποία περίμενε καιρό και θα το βοηθήσει στο να μπορέσει να διώξει από πάνω του προβληματικές καταστάσεις.

Καρκίνος

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική οικονομική βοήθεια, ενώ ταυτόχρονα ίσως να μπορέσετε να επιλύσετε κάποια σημαντικά οικονομικά προβλήματα με τράπεζες και άλλα ιδρύματα.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την δύναμη το επόμενο χρονικό διάστημα να γνωρίσει νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν στα οικονομικά του σχέδια και θα μπορέσουν να προχωρήσουν επίσης και σε θέματα επενδύσεων.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει τώρα τη μεγάλη δυναμική για να μπορέσει να κάνει μια νέα σχέση γεμάτο πάθος, ενώ την ίδια στιγμή οι συνεργασίες με πρόσωπα εξουσίας έρχοντα και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα σχέδιά σας για να σας αλλάξουν τη ζωή.

Λέων

Το πρώτο δεκαήμερο έχει μια σημαντική ευκαιρία να μπορέσει να γνωρίσει νέους ανθρώπους. Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να κάνετε νέες σχέσεις, αλλά και να μπορέσετε να βελτιώσετε τις υπάρχουσες σας επαφές.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την δύναμη στο να μπορέσει επιτέλους να πάρει μια σημαντική θετική είδηση επί των επαγγελματικών σου ζητημάτων, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να νιώσετε ότι οικονομικά κάποιοι σας βοηθούν για να ξεπεράσετε σημαντικά προβλήματα.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσει να βελτιώσει την εργασιακή του κατάσταση και μπορείτε τώρα να περιμένετε μια σημαντική επιτυχία στην καθημερινή σας ζωή, μέσα από μια είδηση που περιμένετε εδώ και καιρό και καθυστερούσε να έρθει.

Παρθένος

Πολύ καλή περίοδος αυτή για το πρώτο δεκαήμερο για να μπορέσει να βελτιώσει την εργασία του, ενώ θα μπορέσετε το επόμενο χρονικό διάστημα να βρείτε μια δουλειά, η οποία θα σας καλύπτει και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσει να βελτιώσει την καθημερινότητά του. Τα ερωτικά του θέματα ευνοούνται με νέες σχέσεις και με νέες επιθυμίες, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα σεξουαλικές και έντονες.

Το Τρίτο δεκαήμερο, το επόμενο χρονικό διάστημα έχει μια σημαντική ευκαιρία να δημιουργήσει και να αναγνωριστεί το ταλέντο του, ενώ την ίδια στιγμή ο ερωτισμός του είναι στο Κόκκινο και θα μπορούσατε να κάνετε μια σημαντικά έντονη και παθιασμένη γνωριμία.

Ζυγός

Το πρώτο δεκαήμερο επιτέλους μπορεί να περιμένει λίγο περισσότερο φλερτ και διασκέδαση να υπάρξει στη ζωή του, ενώ είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος αυτή για να μπορέσετε να δημιουργήσετε και να κατασκευάσετε καινούρια πράγματα, τα οποία θα ενθουσιάσουν τους γυρω σας

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τώρα την δυνατότητα στο να μπορέσει να βρει μια δουλειά, η οποία πραγματικά θα το ικανοποιεί, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να λάβετε μια σημαντική οικονομική ενίσχυση, η οποία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας.

Το τρίτο δεκαήμερο τώρα μπορεί να θεμελιώσει τη δυναμική του για να μπορέσει να επιτύχει κάτι πολύ σπουδαίο, ενώ την ίδια στιγμή θέματα αγοραπωλησιών θα σας βοηθήσουν στο να αγοράσετε ή και να ξεπεράσετε προβλήματα που σχετίζονται με σπίτια.

Σκορπιός

Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορέσει να τοποθετηθεί πάνω σε θέματα του σπιτιού του και να λύσει σημαντικά προβλήματα που το αφορούσαν. Είναι επίσης μια σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να συζητήσετε με τους προϊσταμένους σας για την καριέρα σας και να έχετε μια σημαντική επιτυχία.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορέσει να ερωτευτεί και να γνωρίσει ξαφνικά νέα πρόσωπα, τα οποία θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα. Θεωρείται επίσης ένα διάστημα το οποίο θα σας δώσει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να μπορέσετε να διώξετε από πάνω σας ανθρώπους τοξικούς που σας είχαν πληγώσει.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει τώρα μια σημαντική προοπτική για να μπορέσει να κλείσει μια σημαντική συμφωνία που περίμενε καιρό ή ένα ταξίδι που εδώ και καιρό είχε καθυστερήσει Θα μπορέσει επιτέλους να γίνει και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Τοξότης

Για το πρώτο δεκαήμερο είναι μια περίοδος η οποία βοηθά στο να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους και γενικά να νιώσετε πολύ πιο όμορφα και άνετα.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορέσει να έχει μια σημαντική ευκαιρία για να επιλύσει θέματα μέσα στο γάμο του και μέσα στο σπίτι του, ενώ οι ελεύθεροι τοξότες ευνοείστε και για μια νέα γνωριμία.

Οι τοξότες του τρίτου δεκαημέρου έχουν τώρα τη δυνατότητα στο να μπορέσει να περιμένουν μια σημαντική οικονομική επιτυχία, η οποία θα τους ξελασπώσει και θα τους βοηθήσει στο να κάνουν επιτέλους σημαντικές επενδύσεις για να επιτύχουν τα όνειρά τους.

Αιγόκερως

Σημαντική οικονομική στήριξη λαμβάνετε αυτή την εβδομάδα η οποία θα σας βοηθήσει τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Μπορείτε επίσης να λήξετε κάποιες κακές καταστάσεις οι οποίες σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο καιρό.

Το δεύτερο δεκαήμερο κοινωνικοποιείται και έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει κάτι καινούργιο στην ερωτική του ζωή, που θα το αναστατώσει και θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο την οικονομική του κατάσταση, αλλά από την άλλη σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες σας εγγυώνται ότι στη συνέχεια, παρά τα όποια οικονομικά θέματα μπορεί να έχετε τώρα, θα έχετε σημαντική επιτυχία και εξέλιξη.

Υδροχοός

Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να περιμένει τώρα μια σημαντική βελτίωση της κοινωνικής τους ζωής με νέες παρέες, αλλά και με ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας, οι οποίοι θα σας κάνουν να περάσετε μια υπέροχη και ευχάριστη εβδομάδα.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια ξαφνική οικονομική στήριξη, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορούσατε να περιμένετε και έναν καινούργιο έρωτα να σας χτυπάει την πόρτα που θα σας αναστατώσει ιδιαίτερα θετικά.

Το τρίτο δεκαήμερο είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να λύσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα ψυχολογικά σας, αλλά προσοχή πάρα πολύ στον τρόπο με τον οποίο κινείστε, καθότι μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή σας, την οικονομική, καθότι τα υπερβολικά ελλείμματα του παρελθόντος ακόμη δεν έχουν καταφέρει να επιλυθούν.

Ιχθύες

Το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσει μια περίοδο ιδιαίτερης ανάπτυξης στα οικονομικά του θέματα, ενώ την ίδια στιγμή φτιάχνει κατα πολυ η διάθεση σας με ευχάριστους ανθρώπους γύρω σας που σας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να μπορέσει τώρα να γνωρίσει κάτι καινούργιο που θα του αλλάξει τη ζωή του, ενώ και επαγγελματικά έρχεται μία πολύ σημαντική και ευχάριστη είδηση που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο τα ψυχολογικά του, αλλά από την άλλη είναι τώρα μια κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και να δικτυωθείτε με ανθρώπους που αργότερα θα σας στηρίξουν στα σχέδιά σας.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη