Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

“Έπιασα τον Will Smith να κάνει σεξ με τον Duane Martin”

Η δήλωση του Bilaal που θα συζητηθεί.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Will Smith είναι ξανά στην επικαιρότητα, αφού κυκλοφορούν φήμες στο Hollywood για αυτόν και τον Duane Martin.

Πρώην φίλος και βοηθός του ηθοποιού έδωσε συνέντευξη, στην οποία και δήλωσε, ότι είδε τον ηθοποιό και τον Martin να κάνουν σεξ.

Στη συνέντευξη, ο πρώην προσωπικός βοηθός του ηθοποιού, Bilaal δηλώνει ότι: “Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Duane και τότε είναι που βλέπω τον Duane να κάνει πρωκτικό σεξ με τον Will”. Και συνεχίζει: “Υπήρχε ένας καναπές και ο Will ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Duane στεκόταν όρθιος. Ήταν φόνος εκεί μέσα”.

Διάβασε ακόμη – Η North West και η φίλη της μεταμφιέζονται σε Kim Kardashian και Paris Hilton

O εκπρόσωπος του Will λέει στο TMZ: “Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι απερίφραστα ψευδής”. Επιπλέον μια στενή πηγή του ηθοποιού αναφέρεις ότι ο Will σκέφτεται να κινηθεί νομικά μετά τα σχόλια του Bilaal.

Φυσικά, η σχέση του Will έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου τον τελευταίο καιρό αφού η Jada Pinkett Smith εξέπληξε τον κόσμο τον περασμένο μήνα, όταν αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Will είχαν χωρίσει και ζούσαν εντελώς ξεχωριστές ζωές από το 2016.

Διάβασε ακόμη – Στην Κύπρο ο διάσημος ηθοποιός από το “365 Days” Simone Susinna (εικόνα)

Όσο για τον Duane δεν έχει ακόμη απαντήσει δημόσια στον ισχυρισμό του Bilaal. Ο 58χρονος που είναι επίσης ηθοποιός, υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Tisha Campbell από το 1996 ως το 2020.

Διάβασε ακόμη