Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Έλενα Ανδρέου – Σταύρος Κωνσταντίνου: Βάπτισαν τον γιο τους Στέφανο – Παναγιώτη

Η παραμυθένια διακόσμηση, η ενδυματολογική επιλογή της μαμάς και οι εκλετοί καλεσμένοι.

Της Χριστίνας πολυκάρπου

Τον γιο τους βάφτισαν χθες, 8 Ιουνίου, ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Έλενα Ανδρέου, χαρίζοντας στον μικρό δυο ονόματα Στέφανος – Παναγιώτης. Οι νονοί Νεκτάρια Ζορλάκκη και Ανδρέας Πέτρου ήταν δίπλα στο νεοφώτιστο καθ’ όλη την διαδικασία.

Μετά το Μυστήριο της βάπτισης ακολούθησε δείπνο στο γνωστό 1888 Venue στην Λευκωσία. Οι γονείς επέλεξαν μια παραμυθένια διακόσμηση η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο χώρος διακοσμήθηκε απο το Vinclassy events με λευκά μπαλόνια και αποχρώσεις του πράσινου, καθώς το θέμα φαίνεται να ήταν η φύση. Οι ανθοσυνθέσεις που τοποθετήθηκαν στον χώρο πρόσθεσαν πόντους στην κομψότητα ενώ το χρυσό στοιχείο εισχώρησε διακριτικά στη σύνθεση του χώρου ολοκληρώνοντας τη διακόσμηση με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η μαμά του νεοφώτιστου επέλεξε ένα άσπρο maxi φόρεμα Eφi με ιδιαίτερο design και στενή γραμμή. Ο μπαμπάς, Σταύρος Κωνσταντίνου έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις αφού τραγούδησε για τους καλεσμένους του αλλά και για τον καρπό του έρωτά του αφιερώνοντας του τραγούδια.   

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών τους στη βάπτιση του γιου του ζευγαριού ήταν και γνωστά πρόσωπα του νησιού όπως η Έφη Παπαϊωάννου μαζί με τις κόρες της, Αθηνά και Εβελίνα, η Νεκτάρια Ζορλάκκη, η Πόπη Οικονομίδου, Δέσποινα και Νάταλι Τζιαπούρα, Ίτα Κόσιη, η Μαριλένα Ζορλάκκη που όπως ήταν φυσικό εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Διάβασε ακόμη