Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Δυο βραβευμένοι καλλιτέχνες δημιουργούν βίντεο για τα πέντε νέα αρώματα Korres

Η έννοια της ένωσης μέσα σε μια ιδιαίτερη συνεργασία που αφήνει την σφραγίδα της.

Με αφορμή τη νέα συλλογή Eau De Toilette, η Korres προσκάλεσε για πρώτη φορά δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς σε μία απρόσμενη δική τους “ένωση”. Τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο, Αντώνη Φωνιαδάκη.

Ο πολυβραβευμένος χορογράφος, Αντώνης Φωνιαδάκης και ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτης, Βασίλης Κεκάτος.

Η δύναμη της ένωσης της τέχνης των δύο ορίζει πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα Korres – οι οποίες απεικονίζουν σκέψεις, αναμνήσεις, συναισθήματα που “ξύπνησαν” από τις αρωματικές νότες. Αφετηρία τους ο αισθησιασμός, η ανέφελη διάθεση. Στον πυρήνα κάθε ιστορίας η έννοια της ένωσης – των κορμιών, του αρώματος, της κίνησης και της εικόνας, των ανθρώπων με τη γη, τον αέρα, το νερό.

Ο Βασίλης Κεκάτος εξιστορεί ένα όνειρο, απελευθερώνει ένα συναίσθημα μαγικό μέσα από το χρώμα, τη ματιά, την αφήγηση. Ο Αντώνης Φωνιαδάκης αρθρώνει τις λέξεις με τα σώματα, δίνει κίνηση σε αυτή την αφήγηση, με τρόπο μοναδικά ποιητικό. Την ένωση αυτή συμπληρώνει με αέρινους ambient ήχους η μουσουργός Kid Moxie (aka Έλενα Χαρμπίλα).

Το πρώτο από τα 5 βίντεο που προβάλλεται στο @korres.athens και στο επίσημο κανάλι της Korres στο YouTube είναι αφιερωμένο στο άρωμα Morning Mimosa.

Διάβασε ακόμη