Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Χρυσταλλένα Πουλλή: Η γυναίκα πίσω από το επιτυχημένο brand, CP Herbalist

Ο εμπνευστής των φυσικών και φυτικών προϊόντων που αγαπήθηκαν από το πρώτο κι όλας λανσάρισμα.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Ευγενική, γλυκιά και γεμάτη ενέργεια, η Χρυσταλλένα Πουλλή με κέρδισε από το πρώτο λεπτό της συνομιλίας μας με το χαμόγελο και το υπέροχο χαρακτήρα της.

Η ιδιοκτήτρια του επιτυχημένου brand, CP Herbalist και Βοτανολόγος είναι ένας θετικός άνθρωπος που δεν σταματά να ονειρεύεται και να δημιουργεί.

Διάβασε ακόμη – Κλέλια Γιασεμίδου: Tα προϊόντα σώματος που εφαρμόζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η αγάπη της για τη φύση την οδήγησε το 2013 στην Αγγλία όπου ξεκίνησε τις σπουδές της στον τομέα της Βοτανολογίας. Αφότου αποφοίτησε, εργάστηκε σε διάφορες εναλλακτικές κλινικές στο Λονδίνο όπου παρατήρησε πως οι περισσότεροι ασθενείς αναζητούσαν εναλλακτικές μεθόδους για να επιλύσουν ό,τι τους απασχολεί έτσι ώστε να νιώσουν καλύτερα.

Επιστρέφοντας λοιπόν στην Κύπρο, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα δημιουργώντας το 2018 την δικιά της επωνυμίας, το CP Herbalist που αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα φυσικών και φυτικών προϊόντων για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά.

Και όπως φαίνεται η σωστή και μελετημένη δουλειά της, αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από το πρώτο κι όλας λανσάρισμα.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τον εμπνευστή του κυπριακού brand που μας κάνει περήφανους.

Διάβασε ακόμη – Διπλός καθαρισμός προσώπου: Aνάγκη ή υπερβολή;

Τι είναι το brand CP Herbalist και με τι ασχολείται;
Στο CP Herbalist ασχολούμαστε με τη παρασκευή φυτικών και φυσικών καλλυντικών για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά. Τα προϊόντα μας είναι εμπλουτισμένα με ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά, όλα από αγνά βότανα, φτιαγμένα από εμάς, στην Κύπρο, σε αδειοδοτημένα από τις Φαρμακευτικές υπηρεσίες υποστατικά. Είναι όλα εγγεγραμμένα στην Ευρωπαϊκή πύλη καλλυντικών. Απευθύνονται κυρίως σε ανθρώπους, που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, για ανανέωση και αποκατάσταση δέρματος και μαλλιών.

Πώς ξεκίνησε το CP Herbalist, πώς προέκυψε η ιδέα του να δημιουργήσεις μια σειρά skin care προϊόντων;
Όταν δούλευα σε κλινικές στην Αγγλία, είχα εμπνευστεί από τους ασθενείς οι οποίοι αναζητούσαν συνεχώς εναλλακτικές μεθόδους και προσεγγίσεις για διάφορα θέματα που  αφορούν το δέρμα και τα μαλλιά τους.

Πολύ δειλά, άρχισα να φτιάχνω τις δίκες μου συνταγές, για τους τότε συνάδελφους μου και την οικογένεια μου. Αρχικά, η θετική ανταπόκριση και τα θετικά αποτελέσματα που έβλεπα, με είχαν εκπλήξει. Μεταγενέστερα όμως, τα γεγονότα με βοήθησαν να πάρω την μεγάλη απόφαση, και να επενδύσω όλο μου το χρόνο σε αυτό. Και να που είμαστε εδώ.
Μέρα με την μέρα μεγαλώνουμε, γινόμαστε καλύτεροι, εξελισσόμαστε, μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και γνωρίζουμε καινούργιο κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει στροφή προς τα βιολογικά καλλυντικά και η παγκόσμια αγορά των “φυσικών” καλλυντικών έχει αναπτυχθεί πολύ. Πού οφείλεται αυτό;
Είναι γεγονός ότι η παγκόσμια αγορά των φυσικών και φυτικών καλλυντικών αναπτύσσεται ταχύτατα και ο κόσμος πλέον στρέφεται προς αυτά. Για αυτήν την στροφή πιστεύουμε ότι ευθύνεται το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι πλέον ψάχνουν, μελετούν και ενημερώνονται για την πρακτική των προϊόντων ομορφιάς.

Η παγκόσμια αγορά των φυσικών καλλυντικών απαιτεί προϊόντα φυτικά, βιολογικά, ελεύθερα από τεχνητό χρώμα, χωρίς πρόσθετα συνθετικά χημικά, ορμόνες, GMO. Να είναι μη-φαγεσωρογονα και φυσικά cruelty-free δηλαδή ότι δεν βλάπτουν ή σκοτώνουν ζώα για την κατασκευή τους. Στο CP Herbalist θεσπίζουμε όλα τα παραπάνω στοιχεία και υποστηρίζουμε την φυσική ομορφιά που προέρχεται από αγνά, φυσικά προϊόντα.

Τι είναι αυτό που κάνει την εταιρία σας διαφορετική από τις υπόλοιπες και ποιο είναι το κύριο μέλημα σας προς τον κόσμο/πελάτες;
Μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο πελάτη, τον οποίο νιώθουμε σαν οικογένεια μας. Θέλουμε να νιώσει άνετα μιλώντας μαζί μας, είτε μέσω μηνύματος ή καλώντας μας τηλεφωνικώς, ή ακόμα καλύτερα όταν θα μας επισκεφθεί στο κατάστημα και θα ζητήσει τις συμβουλές μας. Μας αρέσει πολύ η άμεση αυτή επαφή με τον κόσμο καθώς εξετάζουμε την κάθε περίπτωση προσωπικά και θέλουμε να έχουμε πλήρη εικόνα για την πορεία του καθενός ξεχωριστά.

Το συνεχές σχέδιό μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής απόδοσης. Δημιουργούμε συνεχώς καινοτόμες φόρμουλες, καθώς θέλουμε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας να είναι μοναδικά και εξαιρετικής ποιότητας και εννοείται ακούμε τα σχόλια και τις απόψεις τους, έτσι ώστε σε κάθε νέα παραγωγή να αναδιαμορφώνουμε και να καλυτερεύουμε τις φόρμουλες μας.

Η επιτυχία μας μετριέται από την επιτυχία των πελατών μας. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας, είναι η συνεχώς αυξανόμενη οικογένεια από ικανοποιημένους πελάτες. Το βασικό μας όραμα… Να αναπτύξουμε μια φυτική κοινότητα περιποίησης της επιδερμίδας που να είναι ισχυρή, υποστηρικτική και πιστή στους ανθρώπους της.

Skincare συμβουλή που θα έδινες;
Ο σωστός καθαρισμός, η ενυδάτωση και η κατάλληλη φροντίδα για τον κάθε τύπο δέρματος είναι μερικά στοιχεία που συμβάλλουν άμεσα στην υγεία του. Παρ ‘όλα αυτά, κοινός παρονομαστής αυτών των στοιχείων είναι η αγάπη και η φροντίδα που δίνουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Οι όποιες δερματικές ανησυχίες όπως η ακμή, οι ρυτιδούλες ή η αφυδάτωση δεν καθορίζουν σε καμία περίπτωση την ομορφιά του κάθε ανθρώπου. Η ομορφιά είναι η καλοσύνη που εκπέμπουν τα μάτια και η θετικότητα που βρίσκεται στο χαμόγελο. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και η ομορφιά.

Επομένως, είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τον φροντίζουμε και να περιποιούμαστε το δέρμα μας. Εξ’άλλου, η περιποίηση του εαυτού μας, όχι μόνο βελτιώνει το δέρμα και τα μαλλιά μας, αλλά ενισχύει και την ψυχική μας ευεξία.

Που μπορεί να βρει κάποιος τα προϊόντα σας;
Ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα μας από το φυσικό μας κατάστημα στη Λεμεσό (Ιθώμης 8), ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.cpherbalist.com) όπου αποστέλλουμε προϊόντα παντού σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, παρέχουμε δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τις ανάγκες των πελατών μας χωρίς καμία δέσμευση. Γενικότερα είναι χαρά και τιμή μας να βλέπουμε καινούργιο κόσμο και να δημιουργούμε σχέσεις φιλίας.

Διάβασε ακόμη – Τo κυπριακό beauty brand που φιλοξενεί το Maison Anemi

Τι νέο να περιμένουμε από το CP Herbalist;
Από εμάς έχετε να περιμένετε πολλές και συναρπαστικές εποχικές εκπλήξεις. Μια από αυτές και οι προσφορές που θα έχουμε για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (μέχρι 20%) από τις 3 μέχρι τις 12 Μαρτίου.

Επίσης, να αναφέρω ότι κάνουμε μια συνεργασία με τους κορυφαίους παρασκευαστές (top formulators) στον κόσμο και μέχρι το καλοκαίρι, θα κυκλοφορήσουμε μία νέα σειρά προσώπου με προϊόντα που θα απευθύνονται κυρίως σε πιο ώριμες ηλικίες.

Ο κόσμος μπορεί να μένει συντονισμένος στα social media μας για να μαθαίνει περισσότερα. Μπορεί επίσης να κάνει εγγραφή στο newsletter μας αφήνοντας το mail του στην ιστοσελίδα μας, όπου εκεί θα λαμβάνει πρώτος ειδοποιήσεις για τα πάντα.

Info: www.cpherbalist.com, Facebook: CP Herbalist, Instagram: CP Herbal Skin Care, τηλ.: 99198019, Ιθώμης 8, 3077, Λεμεσός.

Διάβασε ακόμη