Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Ακρωτηρίασαν το πόδι του πατέρα της Britney Spears μετά από μόλυνση

Η αντίδραση της τραγουδίστριας.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο πατέρας της Britney Spears, Jamie, ακρωτηρίασε το πόδι του πριν από περίπου ένα μήνα, όπως επιβεβαίωσαν πολλαπλές πηγές στο People.

Ο 71χρονος Jamie, πέρασε εβδομάδες στο νοσοκομείο για μια βακτηριακή λοίμωξη σε ένα από τα πόδια του, λένε οι πηγές. Τον Νοέμβριο του 2018, ο Jamie αρρώστησε επίσης “σοβαρά” και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Sunrise στο Λας Βέγκας, όπου το παχύ έντερό του είχε πρόβλημα.

Διάβασε ακόμη – Paris Hilton: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε την παρένθετη μητρότητα

Σύμφωνα με δήλωση της ομάδας της Britney που περιήλθε τότε στην κατοχή του people, ο Jamie υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε για 28 ημέρες.

Μετά από μια μακρά, περίπλοκη μετεγχειρητική περίοδο, αναρρώνει στο σπίτι του και κερδίζει δυνάμεις και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως”, αναφέρεται τότε στην ανακοίνωση.

Διάβασε ακόμη – Παύλος Γλύξμπουργκ: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του μετά την επέμβαση στο μάτι

“Οι πηγές αναφέρουν ακόμη ότι η Spears έχει μαλακώσει απέναντι στον πατέρα. Υπήρξαν στιγμές που είπε ότι της λείπει ο μπαμπάς της και μια φορά ακόμα, πρότεινε να του στείλει χρήματα για να τον βοηθήσει” γράφει το TMZ.

Η Britney μοιράζεται μια τεταμένη σχέση με την οικογένειά της από τότε που τέθηκε υπό κηδεμονία το 2008. Δύο μήνες πριν από τον τερματισμό της κηδεμονίας τον Νοέμβριο του 2021, ο πατέρας της απομακρύνθηκε από τον ρόλο του ως κηδεμόνας της περιουσίας της Britney.

Διάβασε ακόμη