Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Bella Hadid: Το μήνυμα του μοντέλου για τους 10 μήνες χωρίς αλκοόλ

Είναι χαρούμενη γιατί ίσως είναι το πιο σημαντικό της επίτευγμα μέχρι σήμερα.

Το διάσημο top model συμπλήρωσε 10 μήνες νηφαλιότητας, μακριά από το αλκοόλ, το οποίο επηρέαζε σε σημαντικό βαθμό την ψυχική υγεία και την καθημερινότητα της. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Bella Hadid, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα:

Διάβασε ακόμη – Shakira: Το viral βίντεο που δείχνει ένα αρουραίο να κατευθύνεται κατά πάνω της

“Είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ! Είμαι τόσο περήφανη για όλους όσοι ανακαλύπτουν τον νηφάλιο εαυτό τους. Ή για οποιονδήποτε είχε το θάρρος να ανοίξει το μυαλό του απέναντι στον Dry July”

Το 2022, η Bella Hadid είχε μιλήσει για το ταξίδι της στο σύμπαν της νηφιαλότητας.

“Έχω κάνει το μερίδιο που μου αναλογεί στην κατανάλωση αλκοόλ”, είχε εξομολογηθεί. “Λάτρευα το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο να αρχίσω ακόμα και εγώ να, ξέρετε, να ακυρώνω βραδιές που ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου”.

Το διάσημο μοντέλο σημείωσε ότι ενώ της άρεσε να πίνει, το αλκοόλ ενέτεινε τα άγχη της σε σημείο που της προκάλεσε ανησυχίες.

Διάβασε ακόμη – Sofía Vergara: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της χωρίς βέρα

“Δεν αισθάνομαι την ανάγκη (να πίνω) επειδή ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί όταν ξυπνάω με φρικτό άγχος σκεπτόμενη εκείνο το ένα πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια όταν αποφοίτησα από το Λύκειο”, δήλωσε η Hadid. “Υπάρχει ακριβώς αυτή η ατελείωτη επίδραση, ουσιαστικά, ξέρετε, του πόνου και του άγχους”

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη