Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε το όνομα του ο γιος της Marie Chantal

Πήρε το επίθετο του μεγιστάνα παππού του.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο γιος της Marie Chantal και του Παύλου, Αχιλλέας άλλαξε το όνομα του στα social media αφού έκανε τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο.

Πρόσφατα, ο Αχιλλέας-Ανδρέας, όπως είναι βαπτισμένος, μοιράστηκε με τους followers του στα social media την κυκλοφορία της ταινίας “No Hard Feelings”, στην οποία συμμετέχει και παίζει στο Netflix.

Διάβασε ακόμη – Marie Chantal: Η τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγο της, Παύλο

Αναφερόμενος στην υποκριτική, μιλώντας στο περιοδικό Paper, επεσήμανε: “Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα ‘αυτό θέλω να κάνω, να γίνω ηθοποιός’“.

Όπως παρατηρήσαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Αχιλλέας-Ανδρέας έχει αλλάξει το όνομά του σε achi_of_greece.

Διάβασε ακόμη – Γιώτα Παπαδοπούλου: Το πάρτι της κόρης της, Μισιέλ για τα 17α γενέθλιά της

Να θυμίσουμε ότι το όνομά του, με το οποίο είναι γνωστός στο εξωτερικό, είναι Achilleas Greece. Ακόμη και όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, έτσι τον αποκάλεσαν. Ο ίδιος τώρα κάνει καριέρα ως “Achi Miller” και, όπως βλέπουμε, έχει “δανειστεί” το επίθετο της μητέρας του ως φόρο τιμής στο μεγιστάνα παππού του, Robert Miller.

Διάβασε ακόμη