Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (15/05)

Επαγγελματικές ευκαιρίες και ερωτικές γνωριμίες.

Η μέρα ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ πριν το μεσημέρι, αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Κριού. Η πιο σημαντική όψη της ημέρας είναι το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη από την 27 μοίρα του Καρκίνου, με τον Ποσειδώνα από την 27η μοίρα του Ιχθύ. Ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού, και ιδιαίτερα τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες των ζωδίων, καθώς και όσους έχουν πλανήτες εκεί, ενώ ευνοεί και τα ζώδια της Γής.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια μέρα που η ενέργεια σας θα είναι στραμμένη σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας, καθώς και με τα αδέρφια σας. Είναι μια μέρα, που σας δίνει την ευκαιρία να διευθετήσετε τυχόν παρεξηγήσεις, με τους οικείους σας, ενώ έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας, και γενικότερα όμορφες και ευχάριστες στιγμές μέσα στο σπίτι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς ξεκινάει η μέρα, η ενέργεια σας στρέφεται στους φίλους και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Έχετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να περάσετε όμορφες στιγμές με εκείνους. Νιώθετε έντονα την επιθυμία να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να περάσετε όμορφα με παρέα. Είναι η ιδανική μέρα να διοργανώσετε μια απόδραση, να κάνετε κάτι διαφορετικό, που θα σας ανανεώσει και θα σας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Μια ευκαιρία έρχεται στον τομέα των οικονομικών που μπορεί ακόμα και αν δεν τα βελτιώσει ουσιαστικά, να σας δώσει την αίσθηση ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Μια αλλαγή στον τομέα των επαγγελματικών σας μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ή η ευκαιρία για να βρείτε την δουλειά των ονείρων σας. Θέλει βέβαια προσοχή εδώ, μην βιαστείτε, Ποσειδώνας είναι αυτός, θολώνει την κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια μέρα που νιώθετε ότι όλα σας τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η φαντασία σας καλπάζει. Η αλήθεια είναι ότι όντως είναι μια μέρα που μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο σας. Ιδιαίτερα αν αυτό το όνειρο έχει να κάνει με σπουδές ή κάποια επέκταση ή επαφή με το εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα. Για όσους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν, είναι ιδανική μέρα να οργανώσετε εκείνο το ταξίδι που θέλατε στο εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Η μέρα για τους περισσότερους από εσάς δεν θα είναι και τόσο ανάλαφρη. Έρχονται στο προσκήνιο θέματα τα οποία δεν θέλετε να διαχειριστείτε, ουσιαστικά θέματα τα οποία προτιμούσατε να μείνουν στο παρασκήνιο, καθώς και θέματα οικονομικής φύσεως. Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να τα διαχειριστείτε, εκμεταλλευτείτε το, και δεν θα βγείτε χαμένοι, η όλη διαδικασία μπορεί να αποβεί λυτρωτική για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για εσάς καθώς κοινωνικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Είναι μια μέρα που έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα τους φίλους σας. Επίσης είναι μια μέρα που ίσως σας προτείνουν μια επαγγελματική συνεργασία που ήταν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αλλά κάνετε και ένα δεύτερο πλάνο δράσης γιατί Ποσειδώνας είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ενέργεια σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά και τα εργασιακά σας. Είναι μια μέρα που μια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να έρθει στο προσκήνιο, κάτι που το ονειρευόσασταν και το θέλατε καιρό. Από την άλλη κάποιο εργασιακό θέμα το οποίο σας απασχολούσε και σας χαλούσε την καθημερινότητα σας μπορεί να επιλυθεί ή να διαλυθεί από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια γνωριμία η οποία οδηγεί σε ερωτική σχέση. Επίσης, είναι μια μέρα που νιώθετε την έξαψη της δημιουργίας. Για όσους έχουν παιδιά, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας, ενώ είναι πολύ πιθανό, να προκύψει μια ευκαιρία για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μια μέρα, που ουσιαστικά η ενέργεια σας θα είναι στραμμένη στο σπίτι, και στην οικογένεια σας. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές μέσα στο σπίτι σας, ενώ όσοι αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα, χρέη ή θέματα που αφορούν τα κληρονομικά σας, ενδεχομένως να σας παρουσιαστεί μια λύση από εκεί που δεν το περιμένατε, ίσως όχι η καλύτερη λύση, αλλά μια λύση που θα σας διευκολύνει και θα σας απαλλάξει, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια μέρα που ουσιαστικά η ενέργεια σας είναι στραμμένη στις συνεργασίες σας. Μια συνεργασία, που ουσιαστικά ονειρευόσασταν, μπορεί να έχει την ευκαιρία να γίνει σήμερα πραγματικότητα. Ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία που περιμένατε καιρό. Προφανώς και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για ότι υπογράψετε σήμερα. Ενώ είναι μια μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε και παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν συμβεί με τα αδέρφια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η ενέργεια σας θα είναι στραμμένη στα οικονομικά και τα εργασιακά σας. Μια ευκαιρία μπορεί να εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένατε και να σας δώσει βοήθεια στον τομέα των οικονομικών, ενώ δεν είναι λίγοι οι υδροχόοι που μπορεί να τους γίνει μια επαγγελματική πρόταση η οποία να είναι εξωπραγματική. Ελέγξτε προσεκτικά την κατάσταση και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΙΧΘΥEΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσετε τον επόμενο σας έρωτα. Νιώθετε καλά, είναι μια μέρα που αισθάνεστε όμορφα, έτοιμοι για να πετύχετε τους στόχους σας, και τις επιθυμίες σας και επιτέλους να αρχίσετε να διασκεδάζετε στη ζωή σας, και εκεί, σε αυτό ακριβώς το σημείο σας πετυχαίνει ο έρωτας. Ζήστε το, ακόμα και αν δεν κρατήσει για πολύ, το έχετε ανάγκη.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη