Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (15/02)

Ο έρωτας δεν τέλειωσε του Αγίου Βαλεντίνου.

Εύχομαι να περάσατε μια σούπερ ερωτική βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, ακόμη όμως κι αν αυτό δεν πήγε όπως το φανταζόσασταν, η σημερινή μέρα ξεκινάει με ευχάριστα συναισθήματα και ψυχική ηρεμία.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, κάνει μια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς και θα δώσει ευκαιρίες από τις πρώτες πρωινές ώρες να διαχειριστείτε με ωριμότητα τα συναισθήματά σας. Ανδρικά πρόσωπα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα στη ζωή σας και φαίνεται να προσφέρουν κάποια βοήθεια. Επίσης, είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε διατροφή αν το επιθυμείτε.

Λίγο πιο μετά, εκεί περίπου στο πρωινό σας καφεδάκι, τα αστέρια συνωμοτούν, ώστε να σας προσφερθούν ευκαιρίες επέκτασης συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά. Η Σελήνη συναντιέται με τον Δία και κάνει κι ένα εξάγωνο με το Μεσουράνημα. Θα πρέπει βέβαια να προσέξετε επιτήδειους που μπορεί να θελήσουν να σας εξαπατήσουν, καθώς θα βρεθεί και σε όψη μισού τετραγώνου με τον Ποσειδώνα.

Ο Άρης είναι σε πολύ κοντινή σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου και σας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη και αντοχή να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια που μπορεί να προκύψουν. Θέλει βέβαια και μια μικρή προσοχή στα ατυχήματα και στις διενέξεις.

Ο Χείρωνας σε σύνοδο με τον Βόρειο δεσμό στον Κριό μπορεί να βγάλει οικογενειακά τραύματα στην επιφάνεια.

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρωτίστως τον ωροσκόπο σας, αλλά επίσης να θυμάστε ότι ο κάθε χάρτης είναι τόσο μοναδικός όσο κάθε άνθρωπος.

 Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκια μου, εσείς ίσως έχετε να διαχειριστείτε πληγές που προκύπτουν από σχέσεις και συνεργασίες. Είναι όμως μια πολύ καλή ημέρα για να βγάλετε χρήματα και να πάρετε οικονομικές αποφάσεις, αλλά και να νιώσετε ότι πατάτε δυνατά στα πόδια σας. Κάποιος φίλος/η μπορεί να γίνει το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκια μου, είστε δυνατοί σαν Ταύροι σήμερα. Έρχονται άνθρωποι στον δρόμο σας για να σας βοηθήσουν. Δεχτείτε το, γιατί είναι μια ευκαιρία να λυθούν πολλά προβλήματα. Προσέξτε στον επαγγελματικό σας χώρο μην εμπλακείτε σε καυγάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκια μου, αυτή είναι μια καλή μέρα να αντιμετωπίσετε προβλήματα του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούσαν. Προσφέρει επίσης μια ευκαιρία για να κλείσετε εισιτήρια για ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε ή να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκια μου η μέρα δίνει μία καταπληκτική ευκαιρία για να γνωρίσετε στα ξαφνικά τον έρωτα σε μία έξοδο που μπορείτε να κάνετε με φίλους. Τι κι αν δεν βγήκατε βόλτα του αγίου βαλεντίνου σήμερα είναι η καλύτερη μέρα για να βγείτε έξω και να περάσετε ωραία. Η σύνοδος άρη πλούτωνα μέσα στον όγδοο σας οίκο υπόσχεται ερωτικές στιγμές και νύχτες πάθους

ΛΕΩΝ

Λιονταράκια μου, στα επαγγελματικά σας ζητήματα παρουσιάζονται σπουδαίες ευκαιρίες! Καλό είναι να φροντίσετε όμως να μην τα τσουγκρίσετε με τους συνεργάτες σας, ώστε να τους έχετε συμμάχους. Ένας έρωτας τριγυρίζει στην πόρτα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθενάκια μου, σκέφτομαι ότι μάλλον την ημέρα σας θα την περάσετε κάνοντας check up και φροντίζοντας ζητήματα υγείας. Όμως μην απελπίζεστε, διότι ο/η γιατρός που μπορεί να σας εξετάσει μπορεί να μετατραπεί σε έναν έρωτα παθιάρη. Μεγάλες ευκαιρίες στο εξωτερικό και σε ζητήματα σπουδών.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγάκια μου, εσάς φαίνεται ότι δεν σας έφτασε του Αγίου Βαλεντίνου. Η σεξουαλική ενέργεια είναι στα ύψη και φαίνεται ότι αυτή την ημέρα συνεχίζετε να την απολαμβάνετε. Υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες να πάρετε κάποια χρήματα που περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιουδάκια μου, εσείς είστε σε φάση, καλύτερα να κάνετε έρωτα παρά πόλεμο. Προσοχή θέλει σε ζητήματα που θα προκύψουν μέσα στην οικογένεια, ώστε να μην πιαστείτε μαλλί με μαλλί. Η σχέση σας και σημαντικές συνεργασίες ευτυχώς προσφέρουν ηρεμία και βοήθεια για ανάπτυξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξοτάκια μου, η καθημερινότητά σας κυλάει με ευκολία σήμερα και σας βοηθάει η οικογένεια σε αυτό. Αν είχατε ένα θέμα με εξετάσεις υγείας, σήμερα φαίνεται να βρίσκει μια λύση. Προσέξτε μην μπλέξετε σε καυγάδες με αδέρφια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγοκεράκια μου, σήμερα απολαμβάνετε την ημέρα σας και πιθανόν και το παιχνίδι του έρωτα. Πληγές ανοίγουν από οικογενειακά ζητήματα. Πολύ μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας και σε αποφάσεις γύρω από αυτά, ώστε να μην χάσετε χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι μου αγαπημένοι, σήμερα είστε απίστευτα σεξουαλικοί και το απολαμβάνετε. Έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης με θέματα ακίνητης περιουσίας και ζητήματα της οικογένειας. Προσοχή σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σαν καταιγίδα στη ζωή σας κι έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες μου, εσείς φαίνεται ότι δεν περνάτε πολύ καλά σήμερα, διότι κάτι μέσα σας ξύνει πληγές. Θέλω να προσέξετε να μην εξαπατηθείτε από σχέσεις ή συνεργάτες. Όμως πρέπει να πούμε ότι νιώθετε πολύ δυνατοί να επικοινωνήσετε τα ζητήματα σας με σκοπό να βρείτε λύσεις. Επιδιώξτε το.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη