Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (02/06)

Λεκτικές επιθέσεις συναισθηματική πίεση και ανατροπές.

Ημερήσιο 2 Ιουνίου 2023 : Λεκτικές επιθέσεις, συναισθηματική πίεση και ανατροπές. Η Σελήνη σήμερα θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Σκορπιό, ζώδιο της πτώσης της. Νωρίς το πρωί, θα συναντήσει τον Ερμή στον Ταύρο σε όψη αντίθεσης, πυροδοτώντας το κλίμα και προκαλώντας αντιπαραθέσεις και λεκτικές επιθέσεις. Τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο, σε θέση πτώσης, δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα και δημιουργώντας έτσι, μία κατάσταση έντονης συναισθηματικής πίεσης και θυμού, με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι πάσης φύσεως, σχέσεις.

Κριός

Σήμερα πιθανότατα να λάβετε μία είδηση, η οποία θα αφορά κάποιες οφειλές που έχετε προς τρίτους, προκαλώντας σας αναταραχή και άγχος, δεχόμενοι για μία ακόμη φορά πιέσεις και ανατροπές στον οικονομικό τομέα, οι οποίες δεν σας επιτρέπουν να ηρεμήσετε.

Ταύρος

Για σας, η μέρα προμηνύεται ιδιαίτερα έντονη και πιεστική. Στο επίκεντρο μπαίνουν όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες σας καλούν να δείξετε ψυχραιμία και λογική, προκειμένου να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις και προστριβές.

Δίδυμοι

Η μέρα σας, θα εμπεριέχει πολύ άγχος και μεγάλες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Θα σας απασχολήσουν έντονα τα εργασιακά σας ζητήματα, τα οποία θα σας προκαλέσουν πίεση, λόγω των πολλών αυξημένων υποχρεώσεων και των ξαφνικών ανατροπών.

Καρκίνος

Εσάς, η μέρα έχει να σας προσφέρει εκπλήξεις και ευχάριστες ειδήσεις. Πιθανότατα να λάβετε ένα χαρμόσυνο νέο από τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Θα έχετε αρκετές συναντήσεις με φίλους, όπου θα διασκεδάσετε και θα περάσετε όμορφα.

Λέων

Προβλέπεται να έχετε μια πολύ κουραστική και ανατρεπτική μέρα. Θα έρθετε σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, προκαλώντας σας έντονη δυσαρέσκεια. Παρόμοια θα είναι και η κατάσταση στον επαγγελματικό σας χώρο, αφού δε θα λείψουν οι διαφωνίες και τα απρόοπτα γεγονότα. 

Παρθένος

Για σας, η μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη και δημιουργική. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις με δικά σας πρόσωπα. Πιθανότατα να έχετε μία απρόσμενη είδηση από το εξωτερικό, η οποία θα σας ικανοποιήσει.

Ζυγός

Εσείς σήμερα, θα επικεντρωθείτε στον οικονομικό σας τομέα. Ίσως προκύψει κάποιο ζήτημα με ένα οικονομικά θέμα του συντρόφου σας, το οποίο θα σας αναστατώσει και θα σας δημιουργήσει φόβο και ανασφάλεια.

Σκορπιός

Δυσκολίες και ανατροπές επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σας, η οποία θα στρέψει την προσοχή σας και πάλι, στον πολύπαθο τομέα των σχέσεων σας. Ίσως προκύψει μία έντονη διαφωνία με ένα συνεργάτη σας και αυτή προκαλέσει οριστική ρήξη στη συνεργασία σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε και με το σύντροφο, διότι θα υπάρξουν πολλές συγκρούσεις.

Τοξότης

Για σας, η μέρα περιέχει πολύ παρασκήνιο και μυστικές επαφές. Πιθανότατα να προκύψει κάποιο ξαφνικό γεγονός, το οποίο θα αλλάξει, για άλλη μία φορά, τις ισορροπίες στον εργασιακό σας χώρο, δημιουργώντας ένα κλίμα αστάθειας και ανασφάλειας.

Αιγόκερως

Η μέρα σας θα είναι πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και πιθανόν να κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, απ’ την οποία να προκύψει κάποιο φλερτ, που θα σας αναστατώσει.

Υδροχόος

Εσείς  σήμερα, καλείστε να διαχειριστείτε έντονες συγκρούσεις, που θα προκύψουν μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα σας προκαλέσουν μεγάλη ένταση και νευρικότητα. Απρόοπτες διαφωνίες και διαπληκτισμοί θα υπάρξουν και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, όπου θα πρέπει, για ακόμη μία φορά, να δείξετε ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Ιχθύες

Για σας, η μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη και δημιουργική. Ίσως να έχετε μία ξαφνική είδηση από στενούς φίλους ή συγγενείς, την οποία την αναμένατε καιρό. Το κλίμα με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι ιδιαίτερα θερμό και συναρπαστικό.

Από την Άννα Αλεξανδρινού

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash  

 

Διάβασε ακόμη