Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Γυναίκα Τώρα: Δύο life coaches διοργανώνουν ένα workshop αυτοβελτίωσης στη Λεμεσό

Σε αυτό το διαδραστικό workshop θα διδαχθείς από τους 3 φορές #1 best sellers συγγραφείς Τζιλ Δούκα MCC και Νικόλα Ουρανό PCC.

Νιώθεις πως μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα από όσα κάνεις στην καθημερινότητά σου; Αισθάνεσαι πως έχεις εγκλωβιστεί στις επιλογές των άλλων για την πορεία της δικής σου ζωής; Το Life Coaching μπορεί να σου δείξει τον δρόμο και να αλλάξει ριζικά την πορεία της ζωής σου, αρκεί να πιστέψεις πρώτη εσύ σε αυτό και να αποφασίσεις πως θέλεις να αλλάξεις όλα τα πεδία δράσης σου.

Ένα διαδραστικό workshop βασισμένο στο νέο βιβλίο των life coaches Τζιλ Δούκα και Νικόλα Ουρανό με τίτλο “Γυναίκα Τώρα: Ζήσε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου ενώ όλοι ζητούν κάτι από εσένα”, θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό.

Οι πρώτοι Έλληνες life coaches με παρουσία σε 3 ηπείρους, Τζιλ Δούκα MCC και Νικόλας Ουρανός PCC θα παρουσιάσουν το νέο τους βιβλίο “Γυναίκα Τώρα”, που φιλοδοξεί να γίνει το 4ο κατά σειρά best seller τους, σε ένα απολαυστικό workshop που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 17:30 έως τις 20:00, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens, στην οδό Μιχαλακοπούλου 50 και στην Κύπρο την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30-13:00, στο ξενοδοχείο Curium Palace Hotel, στη Λεμεσό, στην οδό Μπάϊρον 11.

Το εργαστήρι έχει στόχο να σου δώσει όλα εφόδια που χρειάζεσαι για να γίνεις όλα όσα ονειρεύεσαι.

Διάβασε ακόμη – Γιατί μένουμε μακριά από τα όνειρά μας;

Μετά από την τριπλή επιτυχία των best sellers “Αγάπη Τώρα”, “Ευ Ζην Τώρα” και “Ξαφνικά Τώρα” επιστρέφουν με το “Γυναίκα Τώρα”, έναν χρήσιμο οδηγό αυτοβελτίωσης για κάθε γυναίκα, μια αποκαλυπτική βίβλο που στοχεύει να φέρει την προσωπική και επαγγελματική ευημερία στην γυναίκα που θα πιστέψει πως η αλλαγή που αναζητά είναι μόλις μια επιλογή μακριά.
Οι 3 φορές #1 bestselling συγγραφείς και life coaches μέσα από το 4ο κατά σειρά βιβλίο τους, που περιλαμβάνει πλήθος αυτοβιογραφικών στοιχείων και είναι εμπνευσμένο από τη ζωή τους και τις ιστορίες των γυναικών τις οποίες έχουν βοηθήσει να βρουν αυτό που πραγματικά αξίζουν, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη δύναμη που χρειάζεσαι ώστε να ανακαλύψεις τον πραγματικό σκοπό της ζωή σου.

Τι θα μάθεις:

Πώς να Βάζεις Όρια

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου ώστε να νιώσεις ευτυχισμένη

Πώς να θέσεις την εργασία και τα οικονομικά σου σε άλλη βάση

Ποιό είναι το Αληθινό σου όραμα για την ζωή

Το βιβλίο

Το βιβλίο Γυναίκα Τώρα κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από τις εκδόσεις UPGROW σε όλα τα βιβλιοπωλεία Public, Ιανός, Πάργα, Σολώνειο, Κλαψινάκης και οι καταξιωμένοι life coaches θα βρεθούν σε μια μεγάλη περιοδεία για να συζητήσουν μαζί σας όλα όσα πραγματεύεται το Γυναίκα Τώρα, να σας γνωρίσουν από κοντά, αλλά και να θέσετε μαζί τους τα θεμέλια της νέας ζωής που ανοίγεται μπροστά σας μέσα από το βιβλίο τους.

Ιnfo: Κλείσε θέση εδώ: https://jillandnikolas.com/workshop-gunaika-tora/ (περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Διάβασε ακόμη