Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Αρραβωνιάστηκε η Lana Del Rey

Η εμφάνιση με το δαχτυλίδι αρραβώνων που πέρασε απαρατήρητη.

Όσο κι αν η Lana Del Rey αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τα social media και τη δημόσια ζωή, η διάσημη τραγουδίστρια επέστρεψε στα πράγματα, κυκλοφορώντας το 9ο άλμπουμ της καριέρας της. Και μπορεί η εμφάνισή της στα βραβεία Billboard Women In Music να συζητήθηκε εκτενώς, αφού είχαμε πολύ καιρό να τη δούμε, εν τέλει αυτό που κανείς δεν πρόσεξε ήταν το διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε.

Διάβασε ακόμη – Keanu Reeves: Το τρυφερό σχόλιο για τη σύντροφό του που μας έκανε να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η διάσημη σταρ αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Evan Winiker, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας Range Media, ενώ είναι και ο ίδιος μουσικός.

Τόσο καιρό, η τραγουδίστρια είχε κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας πραγματοποιήσει μαζί με τον σύντροφό της περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις. Η αγάπη τους για τη μουσική τούς ένωσε, αποφασίζοντας να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Όπως προαναφέρθηκε, η τραγουδίστρια είχε κάνει μία σπάνια εμφάνιση στα βραβεία Billboard όπου τιμήθηκε με μία σημαντική διάκριση, φορώντας το δαχτυλίδι της, το οποίο κανείς δεν σχολίασε.

Το ζευγάρι, πάντως, δεν πρέπει να είναι πολύ καιρό μαζί, αφού η ηθοποιός ήταν συνδεδεμένη με τον επίσης μουσικό, Jack Donaghue, από τον οποίο χώρισε στις αρχές του 2022. Πριν από τον Donaghue, η Del Rey ήταν με τον τραγουδιστή της country, Clayton Johnson, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με τους, Barrie-James O’Neill, Francesco Carrozzini, G-Eazy και Sean ‘Sticks’ Larkin.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: @lanadelrey

Διάβασε ακόμη