Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Απόκτησε νέο, υγιές δέρμα με το phytopeeling

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni εξηγεί τις ιδιότητες του phytopeeling και πώς μπορεί να επηρεάσει θετικά την επιδερμίδα σου.

Το phytopeeling κατατάσσεται στα βαθιά peeling προσώπου δευτέρου βαθμού. Η δράση του φθάνει ως την κοκκώδη στιβάδα του δέρματος καθώς τα βότανα που περιέχει διεισδύουν σε βάθος λόγω του μικρού μοριακού τους βάρους. Αποτελεί ισχυρό όπλο στα χεριά των αισθητικών λόγω της βαθύτερης δράσης του σε σχέση με τα επιφανειακά peeling.

Γιατί να επιλέξω το φυτικό peeling;

Είναι η ιδανική επιλογή για τον βαθύ καθαρισμό του σμήγματος από τα στόμια των σμηγματογόνων αδένων, την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων (φαγέσωρες), την μείωση των ούλων και για την ομαλοποίηση του ανάγλυφου δέρματος.

Επιπρόσθετα, βοηθάει στην αντιμετώπιση των επιφανειακών κηλίδων, λεκέδων, δυσχρωμιών και γενικά των χρωματικών ανωμαλιών, αλλά και της λιπαρότητας. Εφαρμόζοντας ειδικό μασάζ, εξαιτίας των φυτοκρυστάλλων που περιέχουν τα βότανα, πραγματοποιείται απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος επιταχύνοντας έτσι την αναγέννηση των κυττάρων. Έτσι η νέα επιδερμίδα είναι εμφανώς βελτιωμένη. Τέλος, ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

 Διάβασε ακόμη – Σύσφιξη της επιδερμίδας με ραδιοσυχνότητες RF

Αν έχω δερματικά θέματα μπορώ να το κάνω;

Ανταποκρίνεται σε πολλές δερματικές αλλοιώσεις όπως σε ακμή (ακόμη και σε ενεργή ακμή), σε φλύκταινες, σε βλατίδες, στα κεχρία, σε φαγέσωρες, σε ούλες και στα σημάδια από ακμή. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα του δέρματος και δρα ευεργετικά στο ασφυξιακό δέρμα. Επίσης, βοηθά πολύ στις πανάδες, στο χλόασμα, τις δυσχρωμίες του δέρματος από τον ήλιο αλλά και τις ραγάδες σώματος. Μπορεί να εφαρμοστεί και στις ρυτίδες στο πόδι της χήνας στην περιοχή των ματιών, δίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα.

Τί να περιμένω κατά την εφαρμογή του στο δέρμα μου;

Η εφαρμογή του Phytopeeling ερεθίζει την περιοχή του δέρματος όπου γίνεται τοποθέτηση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα κύτταρα. Με τον τρόπο αυτό, βοηθάει την ανάπλαση του δέρματος. Επιπρόσθετα με την υπεραιμία που δημιουργείται, βελτιώνεται η αιμάτωση του δέρματος και ενεργοποιείται η γρήγορη επούλωση του.

Ανάλογα με την τεχνική που θα εφαρμοστεί, το Phytopeeling δουλεύει σε τρία διαφορετικά επίπεδα, ελαφρύ, μεσαίο και δυνατό για να μπορούμε να επιλέξουμε την καλύτερη αγωγή για το κάθε δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ανώδυνο, ασφαλές, γρήγορο και θεαματικό.

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram: @beautytouch_elenamilidoni, Facebook: Beauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη