Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Αννίτα Δημητρίου: Η mini φούστα που πρωταγωνίστησε στο office look της

Το styling hack που άλλαξε όλο το ύφος του συνόλου.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Το είδαμε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1920 με την υπογραφή Chanel. Η εμβληματική σχεδιάστρια είναι η γυναίκα που εμπνεύστηκε το skirt suit, δηλαδή τα κοστούμια με φούστα. Το κοστούμι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και κομψά outfits και το έχουμε φορέσει με κάθε πιθανό συνδυασμό.

Διάβασε ακόμη – Αννίτα Δημητρίου: Η αγάπη της για το ultra chic κομμάτι της χειμερινής μόδας

Η παραλλαγή του με φούστα είναι μία από τις πιο stylish και είναι ένα σύνολο που έχουν αγαπήσει τις τελευταίες σεζόν σημαντικοί σχεδιαστές του εξωτερικού, που το έχουν περιλάβει στις συλλογές τους αλλά και εκπρόσωποι του street style, που το έχουν αναδείξει με τους συνδυασμούς που κάνουν για all day εμφάνισεις.

Διάβασε ακόμη – Αννίτα Δημητρίου: Η ladylike εμφάνιση στο Παρίσι

Το skirt suit λοιπόν μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο με loafers, μέχρι το βράδυ στις cocktails-nights εμφανίσεις μαζί με high heels. Το διαχρονικό skirt suit, δε χρειάζεται να περιοριστεί στο styling με κλασικούς συνδυασμούς. Τα εντυπωσιακά χρώματα και μοτίβα που κυριαρχούν στους μεγάλους οίκους, δίνουν τη δυνατότητα σε όλες εμάς να δημιουργήσουμε τα πιο ευφάνταστα και iconic looks.

Ένα mix & match skirt suit επέλεξε και η Αννίτα Δημητρίου για να δημιουργήσει ένα office look με μαύρη mini φούστα που συνδύασε με καρό blazer ενώ το styling hack που ανέδειξε το σύνολο ήταν η μαύρη ζώνη στη μέση που κατάφερε να κάνει πιο κομψή την εμφάνιση. Οι μαύρες γόβες και το μαύρο top ολοκλήρωσαν ιδανικά το όλο σύνολο που μοιάζει ιδανικό για μία day to night εμφάνιση.

Διάβασε ακόμη