Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Al Pacino: Έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς

Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου του.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο 83χρονος ηθοποιός, και η 29χρονη σύντροφος του Noor Alfallah, καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό, όπου είναι γιος και σύμφωνα με πληροφορίες του people το αγοράκι τους ονομάζετε Roman Pacino.

Διάβασε ακόμη – Al Pacino: Μιλά πρώτη φορά για το παιδί που περιμένει

Ο εκπρόσωπος του Pacino επιβεβαίωσε στα τέλη Μαΐου ότι περιμένει το τέταρτο παιδί του, και το πρώτο του με την Alfallah. Ο διάσημος ηθοποιός έχει ακόμα τρία παιδιά, τα 22χρονα δίδυμα Anton και Olivia με την πρώην σύντροφο του, Beverly D’Angelo και την 33χρονη Julie Marie, με την πρώην του.

Ο Pacino το 2014 μίλησε στο New Yorker για την πατρότητα το λέγοντας: “Είμαι υπεύθυνος απέναντί τους. Είμαι μέρος της ζωής τους. Όταν δεν είμαι, αυτό είναι αναστατωτικό για μένα και γι’ αυτούς. Παίρνω πολλά από αυτoύς .”

Διάβασε ακόμη – Al Pacino: Θα γίνει πατέρας στα 82 του

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 όταν το ζευγάρι εθεάθη και φωτογραφήθηκε μαζί σε γνωστό εστιατόριο. Πολλαπλές πηγές δήλωσαν στο Page Six πέρυσι ότι το ζευγάρι στην πραγματικότητα έβγαινε αθόρυβα από την εποχή της πανδημίας, και φαίνεται πως προχώρησαν τη σχέση τους ένα βήμα πιο κάτω.

Σημειώνουμε ότι η Alfallah το 2017, είχε γίνει πρωτοσέλιδο όταν έβγαινε με τον 74χρονο Mick Jagger. “Οι ηλικίες μας δεν είχαν σημασία για μένα“, δήλωσε στο Hello! Magazine μετά τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2018. “Η καρδιά δεν ξέρει τι βλέπει, ξέρει μόνο τι αισθάνεται. Ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση, αλλά ήταν μια ευτυχισμένη περίοδος για μένα”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: CNA

Διάβασε ακόμη