Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πεντικιούρ: Ποια είναι τα ευεργετικά του οφέλη;

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni εξηγεί ποια είναι τα οφέλη του πεντικιούρ και αναλύει τα βήματα που χρειάζονται για να γίνει σωστά.

Το  πεντικιούρ αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο περιποίησης των κάτω άκρων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σκλήρυνσης, κάλων, μυκητιάσεων και άλλων προβλημάτων.

Τα ευεργετικά οφέλη του πεντικιούρ είναι τεράστια, αφού όχι μόνο παρέχει άμεση ανακούφιση, αλλά εξαλείφει και όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις και σχετίζονται με τα πόδια ή τα νύχια.

Τα πόδια άλλωστε, αποτελούν το μέρος του σώματος που καθημερινά δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις. Η ορθοστασία, το φόρεμα των παπουτσιών για πολλές ώρες και το βάρος του σώματος που καλούνται καθημερινά να υποστούν, είναι αρκετοί παράγοντες για να οδηγήσουν στην εμφάνιση προβλημάτων. Ωστόσο η περιποίηση άκρων και νυχιών, καθώς και η θεραπεία τους είναι πολύ ευκολότερη από ότι φαντάζεσε.

Διάβασε ακόμη – Βαθύς καθαρισμός προσώπου και καλοκαίρι

Μάλιστα μπορεί να γίνει άμεσα και εντελώς ανώδυνα. Πως γίνεται το πεντικιούρ; Η διαδικασία που ακολουθείται περιλαμβάνει συγκεκριμένα βήματα, ανάλογα πάντοτε με την φύση του προβλήματος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Συγκεκριμένα, τα βήματα που ακολουθούν οι έμπειροι αισθητικοί του κέντρου Beauty Touch by Elena Milidoni είναι:

  1. Μούλιασμα και απολύμανση των ποδιών.
  2. Αφαίρεση βερνικιού νυχιών ένα υπάρχει.
  3. Κόψιμο νυχιών και λιμάρισμα.
  4. Καθαρισμός των επωνυχίων.
  5. Αφαίρεση των κάλων και τον σκληρών σημείων του δέρματος.
  6. Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
  7. Ενυδάτωση των ποδιών.
  8. Μάλαξη – Μασάζ με τοποθέτηση μάσκας για βαθύτερη ενυδάτωση.
  9. Πέρασμα βερνικιού νυχιών (εάν το επιθυμείτε).

Τα αποτελέσματα μετά το μασάζ είναι αμέσως ορατά και αισθητά, αφού θα νιώσεις μια υπέροχη ανακούφιση!

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram: @beautytouch_elenamilidoniFacebook: Beauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη