Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

George Clooney – Amal Alamuddin: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ κάνουν διακοπές στην Ιταλία

Πιασμένοι χέρι-χέρι και χαμογελαστοί διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού.

Ο πιο αμετανόητος εργένης του Hollywood, George Clooney, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να βρει τη μία και μοναδική και μπορεί η Michelle Pfeiffer να είχε χάσει το στοίχημα που είχαν βάλει, με τον ηθοποιό να μην παντρεύεται πριν από τα 40, εν τέλει στα 53 του αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα.

Η Βρετανίδα δικηγόρος Amal Alamuddin ήταν για εκείνον η γυναίκα που δεν επρόκειτο να χάσει από τη ζωή του, αποφασίζοντας να της κάνει πρόταση γάμου. Με μία πολυτελή τελετή στη Βενετία το 2014 με καλεσμένους τους γνωστότερους αστέρες του Hollywood και το τελευταίο Oscar de la Renta νυφικό και έναν πολιτικό γάμο δύο ημέρες αργότερα που νομιμοποίησε την ένωσή του, το ζευγάρι δεν χρειάστηκε να ξανακοιτάξει πίσω. Τρία χρόνια αργότερα, έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα Alexander και Ella, με τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Διάβασε ακόμη – Η δεκάχρονη κόρη της Mariah Carey έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ υποδυόμενη τη μαμά της

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη celebnews_hu (@celebnews_hu)

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον κύριο και την κυρία Clooney στην Ιταλία να αποβιβάζονται από ένα speedboat ώστε να κατευθυνθούν προς το ξενοδοχείο Grand Hotel Tremezzo, όπου θα δειπνούσαν με την οικογένεια της Alamuddin. Ο Clooney εδώ και χρόνια διατηρεί μία έπαυλη στη Λίμνη Κόμο, όπου αρέσκεται να περνάει πολύ χρόνο. Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι επιστρέφει στην Ιταλία μετά το lockdown και όλη την περιπέτεια με τον κορονοϊό, μετρώντας 2 χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκαν εκεί.

Οι δυο τους φαίνονταν, 7 χρόνια μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους, πως είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι, πιασμένοι από το χέρι και γελώντας ο ένας με τον άλλο. Ο Clooney για την έξοδό τους, φόρεσε ένα γκρι κοστούμι, που του πάει πολύ, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο. Όσο για την Alamuddin, προκειμένου να κατορθώσει το σωστό colour coordination με τον σύζυγό της, φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό ότι μπροστά ήταν μίνι ενώ, η πίσω του πλευρά κατέληγε να είναι πιο μακριά.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία:EPA

Διάβασε ακόμη