Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους, αναφέρει η πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και νωρίς το πρωί πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά ισχυροί 5 και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και παροδικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και τα νότια αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Πηγή: sigmalive

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη