Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Colorful Outfits: 5 fashion girls σε εμπνέουν για να βάλεις χρώμα με στυλ

Στα χρώματα του καλοκαιριού, πιο stylish από ποτέ.

Της Ελένης Κόκκινου

Το καλοκαίρι είναι η σεζόν που πρέπει να δοκιμάσεις να εντάξεις λίγο χρώμα στα outfits σου. Έστω και αν δεν πειραματίζεσαι ιδιαίτερα με χρώματα, είναι ο καιρός να το κάνεις και να δώσεις μια νότα καλοκαιριού στα looks σου. Εάν δεν έχεις ιδέα από πού να ξεκινήσεις, πάρε έμπνευση από πέντε κορίτσια της μόδας που ξέρουν καλά να αναδεικνύουν τα χρωματιστά τους outfits.

Άντρεα Κυριάκου

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άντρεα Κυριάκου 🐾 (@andrea_kyriakou)

Με ένα comfy but chic outfit, η Άντρεα Κυριάκου έβαλε χρώμα στο look της. Το multi-colored πουκάμισο της, συνδυάζεται άψογα με το ανοικτόχρωμο high-waisted τζιν παντελόνι που επέλεξε. Τελειοποίησε το look της με light pink pumps και μια λευκή box style τσάντα.

Μαρία Κορτζιά

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kortzia Soteriou (@mariakortzia)

Το πορτοκαλί με το φούξια είναι από τους πιο hot συνδυασμούς του καλοκαιριού. Η Μαρία Κορτζιά φόρεσε ένα hot πορτοκαλί φόρεμα με άνοιγμα, το οποίο συνδύασε με φούξια mules και φούξια τσάντα και είναι σίγουρα ένας από τους πιο όμορφους καλοκαιρινούς συνδυασμούς που έχουμε δει.

Μαρία Παπαγεωργίου

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Papageorgiou (@mariapapagewrgiou)

Με ένα total πράσινο look, η Μαρία Παπαγεωργίου σίγουρα τράβηξε πολλά βλέμματα. Το co-ord σετ που φόρεσε σε συνδυασμό με τα απλά black and white αξεσουάρ και τις πλεξούδες στα μαλλιά φωνάζουν καλοκαίρι και σε κάνουν να θέλεις να αντιγράψεις ολόκληρο το look.

Εβελίνα Σκίτσκο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Skitsko (@evelinaskitsko)

Orange, on orange, on orange. Γιατί όχι; Η Εβελίνα Σκίτσκο με το look της, αποθεώνει το πορτοκαλί που είναι σίγουρα μια από της πιο trendy αποχρώσεις του φετινού καλοκαιριού. Συνδύασε μάλιστα διαφορετικά prints τα οποία όμως ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το που βλέπουμε το look της, μας κάνει να αναρωτόμαστε γιατί δεν έχουμε φορέσει ακόμη ροζ με πράσινο. Είναι ένας συνδυασμός που μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις αφού συνδύασε ένα all pink set, με cropped blazer και shorts μαζί με ένα ζευγάρι πράσινα ψηλά πέδιλα, κι όμως δείχνει σαν να το προσπάθησε λίγο παραπάνω.

Διάβασε ακόμη