Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι ευχές για τα γενέθλια του και η δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά του (εικόνες & video)

Δες πόσο έχουν μεγαλώσει ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε μια σπάνια casual εμφάνιση μαζί με τα παιδιά του, πρίγκιπα Γεώργιο και πριγκίπισσα Σάρλοτ, σε έναν ημι-μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στο Sandringham.

O Ουίλιαμ ήταν ντυμένος στα μπλε αλλά χωρίς σακάκι, κάνοντας μια πιο casual εμφάνιση από αυτές που συνηθίζει, ενώ και τα παιδιά του ήταν ντυμένα κατάλληλα για την περίσταση.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Κάρολος: Ο λόγος που δεν θα δώσει στα παιδιά του Χάρι και της Meghan κανένα τίτλο

H Σάρλοτ φορούσε ένα σορτς που είχε συνδυάσει με sneakers και μια ροζ μπλούζα ενώ ο Γεώργιος φορούσε ένα navy σορτς με πουκάμισο.

Ο δούκας του Εδιμβούργου γιόρτασε χθες, 21 Οκτωβρίου τα 39α γενέθλιά του με τη βασιλική οικογένεια να του στέλνει ευχές μέσα από τα social media.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ανέβασε δυο φωτογραφίες του με τον Ουίλιαμ, μία πρόσφατη και μία παλιότερη που τον δείχνει να τον έχει στην αγκαλιά του όταν ήταν ακόμα μικρός. Στη λεζάντα έγραψε “Εύχομαι σήμερα χρόνια πολλά στον δούκα του Cambridge“.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανέβασε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter τις ευχές της για τον Ουίλιαμ μαζί με ένα κολάζ με φωτογραφίες του.

Πηγή: Madame Figaro

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ @hrhtheduchessofcambridge

Διάβασε ακόμη