Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο σωστός τρόπος για να κάνεις μόνη ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ

Η make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη δίνει χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για να ακολουθήσεις την σωστή διαδικασία στο μακιγιάζ σου.

Τόσο καιρό γράφουμε για τις τάσεις και τα μυστικά για να επιτύχουμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Το ερώτημα όμως είναι… Ακολουθούμε όλες τη σωστή διαδικασία;

Για να μπορέσεις να έχεις ένα μακιγιάζ εντυπωσιακό και με μεγάλη διάρκεια, πρέπει να ξέρεις να το εφαρμόζεις με τη σωστή σειρά.

Καταρχήν, ξεκίνα με τη σωστή προετοιμασία του δέρματος καθαρίζοντας και ενυδατώνοντας πολύ καλά το πρόσωπο (μία καλή απολέπιση βοηθά). Μετά τοποθέτησε primer το οποίο βοηθά στην προετοιμασία του δέρματος και στη διάρκεια του μακιγιάζ.

Επόμενο βήμα είναι το φον ντε τεν, καλύτερος και καθαρότερος τρόπος τοποθετήσεις είναι το πινέλο ενώ ολοκλήρωσε τη βάση σου με πούδρα την οποία θα εφαρμόσεις με μεγάλο πινέλο για ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμη – Two Tone Lipstick: Η νέα τάση που ανέδειξε ο οίκος Ashish

Έπειτα, διόρθωσε και σχημάτισε τα φρύδια σου με ένα μολύβι ή σκιά στον ίδιο τόνο με τα φυσικά σου.

Συνέχισε με το μακιγιάζ των ματιών. Το δικό μου μυστικό είναι η εφαρμογή του κονσίλερ μετά την ολοκλήρωση του μακιγιάζ των ματιών, με αυτό τον τρόπο θα έχεις ένα πιο καθαρό αποτέλεσμα κάτω από τα μάτια σου.

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου εφαρμόζοντας bronzer λάμψη στα μάγουλα και την απόχρωση του κραγιόν που προτιμάς.

Ευχαριστίες στη make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Διάβασε ακόμη