Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Trqz x SHOEBOX: Τα παπούτσια που θα φοράμε το καλοκαίρι

Δύο κυπριακά fashion brands ενώνουν δυνάμεις και το απότελεσμα είναι super stylish.

Της Νίκης Βρυωνίδου 

Όταν μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία παπουτσιών “συναντά” ένα fresh fashion brand ρούχων τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο. Τα καταστήματα SHOEBOX συνεργάστηκαν για το καλοκαίρι του 2023 με το νεανικό brand ρούχων Trqz και δημιούργησαν μία συλλογή η οποία σε προτρέπει να είσαι τολμηρή, φωτεινή και άνετη αφού το slogan της συλλογής είναι, Be Bold- Be Vivid- Be Cool. 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία καθώς είναι το πρώτο κυπριακό collaboration που έγινε ποτέ και που σίγουρα στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλα.

H όλη συλλογή περιλαμβάνει high heels αλλά και χαμηλά σανδάλια και ήδη σίγουρα τα έχεις δει να τα φοράνε stylish κορίτσια του νησιού.

Η χρωματική παλέτα κινείται σε γήινους χρωματισμούς αλλά και στο διαχρονικό μαύρο χωρίς να απουσιάζουν το κίτρινο αλλά και το πράσινο, το πορτοκαλί και το μπρονζέ σε μεταλλικό εφέ. 

Από το κομμάτι της συλλογής που ονομάζεται Shine baby Shine, μπορείς να βρεις παπούτσια σε μεταλλικές υφές διακοσμημένα με rhinstones ενώ από το κομμάτι της συλλογής Jewel Touch μπορείς να βρεις gladiator σανδάλια εμπνευσμένα από τα ηλιοβασιλέματα και τον άερα της θάλασσας. Τα μεταλλικά στοιχεία που τα διακοσμούν αντανακλούν υπέροχα στο φως του ήλιου. 

Τέλος οι δημιουργίες από το Lace-up crush απλά θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι γνώριζες για τα subltle platforms.  

Δες όλη την συλλογή και κάνε τις αγορές σου εδώ

Διάβασε ακόμη