Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Safe in the sun: Αυτά τα αντηλιακά σώματος θα σου χαρίσουν την προστασία και την ενυδάτωση που χρειάζεσαι

Αφέσου στην επιτομή του self care με πολυτελή αντηλιακά προϊόντα περιποίησης για το σώμα σου.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Η προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ένα αντηλιακό προστατεύει το σώμα από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, αποτρέποντας τα ηλιακά εγκαύματα και μειώνοντας τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος. Δίνοντας προτεραιότητα στην αντηλιακή φροντίδα, μπορείς να διατηρήσεις υγιές και νεανικό δέρμα ενώ απολαμβάνεις με ασφάλεια τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Η Luxurious Sun Care της φαρμακευτικής βιομηχανίας InterMed είναι μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών για όλη την οικογένεια και για κάθε τύπο δέρματος. Με σύστημα υψηλής απόδοσης UVA/UVB και φωτοσταθερά φίλτρα, τα αντηλιακά Luxurious Sun Care προσφέρουν ευρεία προστασία από όλο το φάσμα των επικίνδυνων ακτίνων UV.

Οι μοναδικές συνθέσεις με προστατευτικές βιταμίνες C, E, προβιταμίνη B5, νιασιναμίδη (ενεργή μορφή βιταμίνης B3), προβιοτικά και υαλουρονικό οξύ συνδυάζουν προηγμένη αντηλιακή προστασία με περιποίηση δέρματος.

Αυτά τα πολυτελή αντηλιακά σώματος, με νέα ανανεωμένη συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον,  συνδυάζουν την ουσία της υψηλής ποιότητας περιποίησης του δέρματος και της απαράμιλλης αντηλιακής προστασίας έχοντας ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Ανέβασε τη ρουτίνα περιποίησης του ήλιου σε νέα ύψη με αυτούς τους Luxurious θησαυρούς, απολαμβάνοντας με αυτοπεποίθηση τη ζεστασιά του ήλιου:

Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray με Βιταμίνη C

Διάφανo spray που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και γρήγορα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα, δημιουργώντας έναν υδρόφοβο φραγμό. Η αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση. Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από την οξειδωτική φθορά, ενώ βελτιώνει την υφή του χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 200ml και 100ml και σε δύο δείκτες προστασίας SPF 50+ και SPF 30.

Luxurious Sun Care Dark Tanning Oil

Το Luxurious Sun Care Dark Tanning Oil είναι ξηρό λάδι που χάρη στη μεταξένια σύνθεσή του ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και χαρίζει γρήγορο, έντονο και χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί, χωρίς να αφήνει λιπαρό υπόλειμμα. Περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης όπως ελαιόλαδο, εκχύλισμα καρότου, έλαιο καρύδας, έλαιο jojoba και βιταμίνες Α και Ε. Διατίθεται με προστασία SPF 6 και 95% συστατικά φυσικής προέλευσης ή χωρίς προστασία και 99% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Θα βρεις τη σειρά αντηλιακών Luxurious Suncare στα φαρμακεία.

Διάβασε ακόμη – Skincare ρουτίνα: 6 προϊόντα για ενυδάτωση και καταπράυνση του ευαίσθητου δέρματος

Διάβασε ακόμη – Πέριεμμηνόπαυση: Οι αμπούλες προσώπου που θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος σου

Κεντρική φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη