Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Sandra Bullock: Μας δείχνει το εξοχικό της πριν το πουλήσει

Kατάφερε να το πουλήσει στα 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Sandra Bullock εκτός από διάσημη ηθοποιός είναι και ιδιοκτήτρια πολλών κατοικιών στην Αμερική, τα οποία έχει αγοράσει τόσο για να τα απολαμβάνει με την οικογένεια και τους φίλους της όσο και για να κάνει επενδύσεις.

Διάβασε ακόμη – Dreaming of Summer: Διακοπές εντός και εκτός Κύπρου

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έβαλε πωλητήριο στο εξοχικό της στο νησί Tybee της Georgia πριν λίγο καιρό και κατάφερε να το πουλήσει στα 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Η Bullock είχε αγοράσει το 2001 το σπίτι των 312 τετραγωνικών με το 260 τετραγωνικών μέτρων ξενώνα που βρίσκεται σε ένα κήπο 12 χιλιάδων τετραγωνικών. Η κατοικία έχει πρόσβαση σε μια ιδιωτική παραλία που θεωρείται μία από τις πιο όμορφες της Αμερικής αφού έχει λευκή άμμο.

Διάβασε ακόμη – Kendall Jenner: Σου δείχνει το σπίτι της στο LA

Τα δύο σπίτια έχουν 7 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια, ενώ στο κυρίως σπίτι χωρούν άνετα 12 άτομα. Διαθέτει πισίνα, δωμάτιο παιχνιδιών, γυμναστήριο και ένα γήπεδο μπάσκετ. Το σπίτι περιβάλλεται από βεράντες με θέα στον κήπο, ενώ τα ψηλοτάβανα δωμάτια έχουν νησιωτική διακόσμηση.

Ο ξενώνας έχει ένα καθιστικό με τζάκι, ένα χώρο σοφίτας που λειτουργεί σαν παρατηρητήριο και εξωτερική κουζίνα με γκριλ. Η διακόσμηση και των σπιτιών έχει μια νησιωτική διάθεση με λευκά υφάσματα και αέρινα και σύγχρονα διακοσμητικά.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη