Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι ταινίες που πρέπει να δεις αυτό το καλοκαίρι

Με καλή παρέα ή μόνη.

Της Ελευθερίας Παπαδάκη

Καλοκαίρι και τα βράδια μπορείς να χαλαρώσεις παρακολουθώντας μια ωραία ταινία, μόνη ή με την παρέα σου.

Εμείς επιλέξαμε τρεις ταινίες που σίγουρα θα δούμε και σου τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

Διάβασε ακόμη – Πού θα δείτε τις ταινίες που κέρδισαν στα Όσκαρ 2023

Όλα τα βλέμματα στην Blanchett


Στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ, μονάχα τέσσερις γυναίκες ηθοποιοί έχουν αποσπάσει τουλάχιστον τρία χρυσά αγαλματίδια για Α’ ή Β’ ρόλο. Σε αυτό το κλειστό κλαμπ μέλη φιλοδοξεί σύντομα να μπει και η Cate Blanchett. Η 54χρονη ηθοποιός είναι ήδη διπλά οσκαρική κι όπως δείχνουν τα προγνωστικά, μόνο μια ιστορική ανατροπή τη χωρίζει από μια ακόμα νίκη. Όλα αυτά, χάρη στο πολυσυζητημένο “Τar” του Todd Field, όπου ενσαρκώνει μια διάσημη συνθέτρια κλασικής μουσικής και διευθύντρια ορχήστρας, η οποία θεωρείται κορυφαία στον κλάδο της. Ωστόσο, την ώρα που ετοιμάζει την έκδοση ενός βιβλίου και τη ζωντανή παρουσίαση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μπετόβεν, ξεσπά ένα συνταρακτικό σκάνδαλο που φέρνει την καριέρα της στο χείλος της καταστροφής.

Σέξι και όποιος αντέξει


Όταν το 2012 ο Steven Soderbergh σκαρφιζόταν το “Magic Mike”, κανείς δεν περίμενε πως μια ταινία για έναν καυτό λαϊκό στρίπερ θα γινόταν σουξέ. Αρκετά χρόνια και ένα σίκουελ μετά, ο Soderbergh σκηνοθετεί τον “Last Dance” και επανενώνεται με τον Mike του τίτλου που ενσαρκώνει ο Channing Tatum o οποίος προτού αποσυρθεί θα πρέπει να σαγηνεύσει τη Salma Hayek στο ρόλο μιας εύπορης γυναίκας, για χάρη της οποίας ο Mike δίνει μια ακόμα σέξι παράσταση.

Διάβασε ακόμη – Οι 10 πιο δημοφιλείς ταινίες στο Netflix

Μην πυροβολείτε τον Keanu


Ένα από τα πιο επιτυχημένα περιπετειώδη franchises των τελευταίων ετών επιστρέφει. Στο “John Wick: Chapter 4” ο Keanu Reeves οπλίζει ξανά το όπλο του στο ρόλο του ασυναγώνιστου εκτελεστή John Wick, μόνο που αυτήν τη φορά το κάνει για να κερδίσει την ανεξαρτησία του. Η έξοδος από το οργανωμένο έγκλημα, ωστόσο, δεν έρχεται χωρίς κόστος, καθώς απέναντί του θα βρει ένα “τείχος” σκληροτράχηλων παρανόμων.

Διάβασε ακόμη