Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Βασίλισσα Letizia: Η στιγμή που ζήτησε από τον βασιλιά Felipe να σωπάσει (βίντεο)

Το στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε στα social media.

Βρισκόμαστε στο μακρινό 2003 όταν η τότε δημοσιογράφος Letizia Ortiz αρραβωνιάστηκε τον διάδοχο του ισπανικού θρόνου, Felipe, με την ιστορία τους να θυμίζει ένα σύγχρονο παραμύθι. Η συνέντευξη τύπου που δόθηκε ώστε το ζευγάρι να απαντήσει στις ερωτήσεις των “μανιασμένων” δημοσιογράφων απέδειξε το πόσο άνετη ήταν η βασίλισσα Letizia μπροστά από τις κάμερες, δεδομένης της δουλειάς της στα φώτα της δημοσιότητας.

Διάβασε ακόμη – H Βασίλισσα Letizia δανείστηκε φόρεμα από την ντουλάπα της κόρης της

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που η Letizia έδειξε πως δεν επρόκειτο να παίξει το παιχνίδι με τους κανόνες της βασιλικής οικογένειας, δίνοντας έναν νέο αέρα στον απαρχαιωμένο θεσμό της μοναρχίας. Ενώ λοιπόν το ζευγάρι απαντούσε στις ερωτήσεις, τον λόγο πήρε η Letizia, η οποία ξεκίνησε να μιλά. Κάποια στιγμή ο Felipe τη διέκοψε, με την πρώην δημοσιογράφο να απευθύνεται σε εκείνον και να λέει χαριτωμένα: “Αγάπη μου, άσε με να τελειώσω”.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Letizia: Το αποκαλυπτικό της φόρεμα που θεωρήθηκε αμφιλεγόμενο

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τότε πρίγκιπας Felipe ξέσπασε σε γέλια, όπως έκαναν και οι δεκάδες δημοσιογράφοι που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από το ζευγάρι. Δεν άργησαν πολύ τα δημοσιεύματα να οργιάσουν για την “ανάρμοστη” συμπεριφορά της μέλλουσας νύφης, η οποία είχε σπάσει το πρωτόκολλο. Ειδικότερα, πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Felipe, η ίδια θεωρείτο κοινή θνητή, πράγμα που σήμαινε πως δεν ήταν “ίσοι”. Ωστόσο, με τον τρόπο της έδειξε πως δεν υπήρχε κάποιος που ήταν ανώτερος από τον άλλο, αποδεικνύοντας παράλληλα πως εκείνη είχε το πάνω χέρι.

Δες το βίντεο (στο 04:00 το εν λόγω στιγμιότυπο):

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Letizia θα βρισκόταν στα δημοσιεύματα της επόμενης ημέρας, αφού πολλά χρόνια αργότερα ο δημόσιος τσακωμός της με τη βασίλισσα Σοφία θα γινόταν viral. Μάλιστα, ήταν ο λόγος που η ίδια και η Marie-Chantal, σύζυγος του ξαδέρφου του Felipe, Παύλου Γλύξμπουργκ, είχαν μαλώσει, αφού η διάσημη δισεκατομμυριούχος είχε πάρει θέση στη διαμάχη. Βέβαια, ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αποτέλεσε το γεγονός που έκανε τις δύο κυρίες να συμφιλιωθούν, όπως έδειξαν οι κοινές τους φωτογραφίες κατά τη συνάντησή τους στην Αθήνα για την κηδεία.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: CNA

Διάβασε ακόμη