Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Το 2021 τα φρύδια μας θα είναι φυσικά και γεμάτα

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις με ευκολία τη νέα τάση στα φρύδια σου.

Τα γεμάτα, καλοσχηματισμένα φρύδια δεν είναι ακριβώς “νέα” beauty τάση, αφού τα έχουμε δει να εμφανίζονται στα catwalks αλλά και στο Instagram feed μας τις τελευταίες σεζόν. 

Ωστόσο, φέτος η τάση αποκτά μία πιο διαφορετική διάσταση που ξεφεύγει από τα συχνά υπερβολικά τονισμένα φρύδια- το look πρέπει να δίνει την αίσθηση του “φυσικού”, την εικόνα που θα είχαν δηλαδή τα φρύδια σου αν δεν είχες επέμβει (σχεδόν) καθόλου σε αυτά.

Πώς θα το πετύχεις; 

Αρχικά, άφησε τα φρύδια σου να μεγαλώσουν πλήρως και στη συνέχεια αφαίρεσε μόνο τις τρίχες που φαίνεται να περισσεύουν από το αρχικό σχήμα “, συμβουλεύει η eyebrow stylist Sherrille Riley.

Στη συνέχεια, προτείνει να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι φρυδιών στην ιδανική απόχρωση για τα δικά σου και να τα γεμίσεις προσπαθώντας να μιμηθείς την κίνηση της τρίχας, ώστε να δείχνουν πιο πυκνά. 

Ωστόσο, τα tricks δεν σταματούν εδώ, αφού η Riley προτείνει να τα βουρτσίσεις απαλά προς τα πάνω για να δημιουργήσεις ένα πιο νεανικό look και στη συνέχεια να ολοκληρώσεις το look με ένα gel που θα τα σταθεροποιήσει και θα τους δώσει λάμψη.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: iStock, Instagram/ @nailsandbrowsmayfair

 

 

Διάβασε ακόμη