Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Θεραπεία προσώπου Mesoboost – Η νέα επανάσταση της μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni, σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή τη θεραπεία.

Το Mesoboost– Mesochip είναι μια συσκευή  που έχει πολλές δυνατότητες λόγω της βαθύτερης πρόσληψης ενεργών συστατικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε δερματική πάθηση ή πρόβλημα, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Διάβασε ακόμη – 5 σημαντικά λάθη που κάνεις όταν εφαρμόζεις το μακιγιάζ και δείχνεις μεγαλύτερη

Γιατί θεωρείται επαναστατική;

Το Mesoboost είναι μια διπλή στρατηγική που συνδυάζει την τεχνολογία meso-chip διαδερμικής διείσδυσης με την τεχνολογία ηλεκτροδιάτρησης. Το Lab Solution παρέχει τα ενεργά συστατικά των συμπυκνωμάτων μεσοθεραπείας μη επεμβατικά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο, το Mesoboost επιταχύνει τον αναγεννητικό μεταβολισμό, βελτιώνει την υφή, τη σφριγηλότητα και την ποιότητα του δέρματος. Η αποτελεσματικότητά του επιβεβαιώνεται από κλινικά αποτελέσματα.

Επιτυγχάνει πολύ άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Χάρη στο σύστημα ETM (Electroporation Transdermal Meso-chip System), αυτή η αποτελεσματική, ασφαλής και εύχρηστη συσκευή μπορεί να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος: Ανοίγει δεκάδες χιλιάδες αναστρέψιμους μικροκανάλους στην επιδερμίδα για να μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στο χόριο αποτελεσματικά, γρήγορα και ανώδυνα.

Διάβασε ακόμη – 6 βασικά skincare λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο πρόσωπό σου

Χάρη στον συνδυασμό του με τα αποκλειστικά κοκτέιλ προσώπου Lab Solution, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά διάφορα δερματικά προβλήματα: μιμητικές γραμμές και ρυτίδες, χαλάρωση, αφυδάτωση κ.λπ. κατά τη θεραπεία του προσώπου, του ντεκολτέ και των χεριών.

Το Mesoboost εγγυάται ότι τα ενεργά συστατικά απορροφώνται στη μέγιστη ποσότητα, χωρίς σπατάλη προϊόντος.

Πλεονεκτήματα

  1. Επιταχύνει τον μεταβολισμό αναγέννησης του δέρματος.
  2. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία.
  3. Ενυδατώνει και συσφίγγει.
  4. Βελτιώνει την υφή του δέρματος και τις ατέλειες του δέρματος.
  5. Γενική αναζωογονητική δράση του δέρματος.

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram@beautytouch_elenamilidoni, FacebookBeauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email[email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη