Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

The North Face x Gucci: Η συνεργασία της χρονιάς

Mια συλλογή αφιερωμένη στην εξερεύνηση.

Η νέα αυτή συνεργασία ήρθε να για να δώσει μια νέα οπτική στο χώρο της μόδας. Ο οίκος Gucci μέσα από τη φιλοσοφία του ενθαρρύνει την γνωριμία με νέες κουλτούρες, ενώ ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Alessandro Michele χρησιμοποιούσε πάντα τα ρούχα ως ένα μέσο για να μας ταξιδέψει. Από την πλευρά της η The North Face είναι η νούμερο ένα εταιρεία για όσους αγαπούν το ταξίδι και την περιπέτεια και τολμούν να δοκιμάσουν τα όρια τους.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό που ενώνει τις δυο εταιρείες. H The North Face από την ίδρυσή της στο San Francisco το 1966, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που οδηγούν ακόμη και στις πιο δύσκολες εξερευνήσεις. Μια φιλοσοφία που εναρμονίζεται με την άποψη του Allesandro Michele να χρησιμοποιεί τη μόδα σαν ένα όργανο για να γιορτάσει την ελευθερία της έκφρασης και της κάθε προσωπικότητας.

Περισσότερες φωτογραφίες από τη συλλογή στην πιο κάτω gallery:

Για την προώθηση της συνεργασίας αυτής ο Αlessandro Michele εμπνεύστηκε μια καμπάνια που αναδεικνύει την αισθητική των 70s. H φωτογράφηση έγινε στις Άλπεις από τον φωτογράφο Daniel Shea να μας ταξιδεύει καταπράσινα τοπία με οδηγό της δημιουργίες της συλλογής που περιλαμβάνει από φουσκωτά μπουφάν που, μέχρι travel σακίδια, sleeping bags, καπιτονέ φούστες, αρβυλάκια αλλά και high fashion Gucci αξεσουάρ.

Δες εδώ το video από την καμπάνια της συλλογής.

Φωτογραφίες: Ιnstagram/@gucci

Διάβασε ακόμη