Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Το νέο δίδυμο καθαρισμού για το πρόσωπο που βοηθά στη μείωση των ατελειών

2 in 1 προϊόν περιποίησης προσώπου για πιο καθαρή επιδερμίδα από το ολοκληρωμένο σύστημα Clinique iD 

Dramatically Different™ Hydrating Clearing Jelly Anti-Imperfections (βάση)

Τι είναι:

Το 1ο σύστημα εξατομικευμένης ενυδάτωσης της Clinique που απευθύνεται σε όλα τα στάδια ατελειών της επιδερμίδας, είτε είναι παλαιότερες, είτε τρέχουσες και μελλοντικές . Παρέχει άμεση ενυδάτωση και για 24 ώρες. Συνδυάζεται με την Clinique iD™ Ενεργή κάψουλα συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών για ατέλειες (Active Cartridge Concentrate for Imperfections) ή οποιαδήποτε ενεργή κάψουλα συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών της επιλογής σου.

Διάβασε ακόμη – 10 influencers που σου δείχνουν τα πιο hot καλοκαιρινά χρώματα κραγιόν

Τι Κάνει:

Ενυδάτωση & Αντιμετώπιση των Ατελειών

Το Oil-free υδάτινο-gel ενυδατώνει για 24 ώρες, βοηθά στην ορατή απομάκρυνση των ατελειών, επαναφέρει τη λεία όψη και βοηθά στη διατήρηση ενός ισορροπημένου μικροβιώματος στην επιδερμίδα.

Active Cartridge Concentrate™ for Imperfections (κάψουλα)

Τι Είναι:

Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών™ που περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση σαλικυλικό οξύ και γλυκοζαμίνη για να αντιμετωπίσει την εμφάνιση ατελειών της επιδερμίδας, όπως διεσταλμένοι πόροι, ασφυκτική όψη, σπυράκια και η ανομοιόμορφη υφή. Βοηθά στην καθαρότητα και αποσυμφόρηση των φραγμένων πόρων από ρύπους, λιπαρότητα και υπολείμματα για πιο καθαρή όψη επιδερμίδας. Βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας στη λιπαρή, ασφυκτική επιδερμίδα.

Τι Κάνει:

Αναμειγνύοντας την κάψουλα Active Cartridge Concentrate for Imperfections μέσα στο Dramatically Different Hydrating Clearing Jelly Anti-Imperfections καταπολεμάς τις ατέλειες της επιδερμίδας, όπως τους φραγμένους πόρους, την ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας και προάγεις τη δημιουργία ενός εξισορροπημένου μικροβιώματος στην επιδερμίδα.

 

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη