Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Τα bottoms που επιλέγουν οι fashionistas την άνοιξη και δεν είναι τζιν

Τι μπορείς να φορέσεις εάν θέλεις να αποχωριστείς το denim παντελόνι σου.

Οι περισσότερες από εμάς θα ψηφίζαμε το τζιν παντελόνι μας ως ένα από τα πιο εύκολα και αγαπημένα bottoms που χρησιμοποιούμε στις everyday εμφανίσεις μας. Όσο όμως κι αν μας εξυπηρετούν και μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτά για κάθε πιθανό styling combo αλλά και περίσταση, έρχεται η εποχή, και συγκεκριμένα η άνοιξη, όπου οι επιλογές μας σε bottoms ποικίλουν κάνοντας τα easy και casual τζιν παντελόνια μας να φαίνονται λίγο βαρετά.

Διάβασε ακόμη – 10 cool τρόποι για να φορέσεις το λευκό παντελόνι την άνοιξη

Η άνοιξη μας δίνει την επιλογή να διαλέξουμε ανάμεσα σε γκάμα υφασμάτων, χρωμάτων αλλά και διαφορετικών fashion items τα οποία θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το spring mood που επιθυμούμε αλλά και ένα κομψό και stylish look. Η ποικιλία από την οποία μπορούμε να διαλέξουμε είναι τόσο από τα trends της φετινής άνοιξης αλλά και από τα all time classic κομμάτια στα οποία μπορούμε πάντα να βασιστούμε.

Διάβασε ακόμη – Το αγαπημένο στιλιστικό hack των Γαλλίδων fashionistas για την άνοιξη

Και επειδή οι αγαπημένες μας fashion lovers μας προσφέρουν πάντοτε την έμπνευση που χρειαζόμαστε ανάλογα με την εποχή που διανύουμε αλλά και αυτό που αναζητάμε, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο stylish looks με bottoms που δεν είναι τσιν παντελόνια για το fashion inspo που χρειάζεσαι.

Τα bottoms που επιλέγουν οι fashionistas:

#1. Mini φούστα

#2. Λινά Παντελόνια

#3. Leggings

#4. Maxi φούστες

#5. Βερμούδες

#6. Παντελόνες

Διάβασε ακόμη