Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Τα 3 ζώδια που θα έχουν παθιασμένους έρωτες

Με την Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνα στις 19 Φεβρουαρίου.

Πάντα ένα εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσουμε να ερωτευτούμε και να γνωρίσουμε ίσως ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να περάσουμε καλά. Είναι μια περίοδος η οποία βοηθάει τις επόμενες 3 μέρες να μπορέσουμε να εκφράσουμε τη σεξουαλικότητά μας και να μπορέσουμε να δείξουμε το ερωτικό μας ενδιαφέρον σε πρόσωπο που πιθανόν εδώ και καιρό είχαμε αποστασιοποιηθεί.

Αιγόκερως

Ο μαγνητισμός σας είναι στα ύψη και το ξέρετε ότι αυτή την περίοδο μπορείτε να κατακτήσετε πολλά πρόσωπα που μπορεί εδώ και καιρό να σας είχανε δυσκολέψει τη ζωή. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μπορέσουν να εκφράσουν σε εσάς τελικά τα συναισθήματά τους. Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να νιώσετε πολύ πιο ήρεμοι, ενώ ταυτόχρονα θα σας φλερτάρει αρκετός κόσμος και θα σας κάνει να μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Προσοχή μόνο επειδή ο Πλούτωνας είναι μια ιδιαίτερα δυναμική ενέργεια, μήπως κάποιες φορές τείνετε να είσαστε περισσότερο εξουσιαστικοί έναντι των άλλων και προσπαθείτε να τους ελέγξετε.

Ιχθύες

Ο ρομαντισμός είναι σίγουρα στο κόκκινο και μπορείτε πραγματικά το επόμενο χρονικό διάστημα να νιώσετε υπέροχα με σημαντικές ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης αλλά και επιτυχίες σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Μπορείτε να περιμένετε ξαφνικές γνωριμίες αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για επανασυνδέσεις! Είναι επίσης μία μοναδική στιγμή για να μπορέσετε να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους καθότι μέσα απο το φιλικό σας κύκλο υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες νέων σχέσεων που θα σας συναρπάσουν.

Παρθένος

Εσείς είσαστε οι πιο τυχερποί αυτή την περίοδο στο κομμάτι το αισθηματικό και θα καταφέρετε να γνωρίσετε πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή σας. ο συνδυασμός πέμπτου και έβδομου οίκου είναι ιδιαίτερα θετικός γιατί μπορεί να σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να υπερβείτε εμπόδια που είχατε με το σύντροφο σας όπως επίσης και θα σας βοηθήσει αυτή η περίοδος να ξεπεράσετε πολλά δύσκολα κεφάλαια που είχατε μέχρι στιγμής λόγω υποχρεώσεων που δεν σας επέτρεπαν να δώσετε το καλύτερο σας εαυτό στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι Παρθένοι προφανώς και ευνοήστε για μία νέα γνωριμία και πρέπει να κάνετε τη προσπάθεια σας.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock 

Διάβασε ακόμη