Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Strawberry Jello Nails: Η πιο κομψή εκδοχή του κόκκινου μανικιούρ για αυτή τη σεζόν

Η απόχρωση που επέλεξαν γνωστά “it girls”.

Τα Strawberry Jello Nails είναι η νέα τάση μανικιούρ που έχει ενθουσιάσει τις πιο κομψές γυναίκες τη μεταβατική αυτή εποχή. Ο Σεπτέμβρης άλλωστε είναι παραδοσιακά ο μήνας που, συχνά, δεν ξέρουμε πώς να ντυθούμε και τι χρώματα να φορέσουμε (στο μακιγιάζ, στο μανικιούρ, στα αξεσουάρ), ώστε να μην δείχνουμε “εκτός εποχής”.

Διάβασε ακόμη – Άντρη Καραντώνη: Η λαμπερή εμφάνιση της με μακριά μαλλιά

Τα strawberry jello nails ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία των “μεταβατικών” χρωμάτων, των χρωμάτων δηλαδή που ισορροπούν μεταξύ καλοκαιρινών και φθινοπωρινών τόνων και άνετα μπορείς να φοράς ολόκληρο τον Σεπτέμβρη. Πρόκειται για το σκούρο φραουλί χρώμα που μοιάζει πολύ με το φλογερό κόκκινο, αλλά έχει πιο πολλούς φούξια υποτόνους για να θυμίζει το γλυκό χρώμα της φράουλας. Μοιάζουν πολύ με τα strawberry nails που ήρθαν στην επικαιρότητα πριν λίγο καιρό, με τη διαφορά ωστόσο ότι είναι λίγο πιο σκούρα, ώστε να ταιριάζουν με τη φθινοπωρινή μας διάθεση. Επιπλέον, αυτή η εκδοχή θέλει τα νύχια να έχουν ένα έντονα γυαλιστερό τελείωμα σαν τζελ. 

Διάβασε ακόμη – Blonde hair: Πώς να φροντίζεις τα ξανθά μαλλιά σου για να μην κιτρινίσουν

Φυσικά, όπως συνέβη και με το strawberry makeup, του οποίου ήταν δημιουργός, η Hailey Bieber υιοθέτησε ήδη την τάση. Το ίδιο και άλλα “it girls” όπως η Sofia Richie. 

Δες πώς δείχνουν:

Πηγή: shape.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @sofiarichiegrainge

Διάβασε ακόμη