Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Sarah Jessica Parker: Αυτά είναι τα δύο προϊόντα που έχει πάντα στο σπίτι της

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από αυτή την επιλογή της ηθοποιού.

Η Sarah Jessica Parker διδάσκει στα δίδυμα παιδιά της να έχουν μια υγιή σχέση με το φαγητό. Από τότε που απέκτησε τις κόρες Tabitha και Marion, 14 ετών, με τον σύζυγό της Matthew Broderick, η Parker, 59 ετών, θέλησε να προωθήσει μια μη περιοριστική διατροφή στο σπίτι τους – κάτι που δεν είχε στα δικά της παιδικά χρόνια. (Η Parker και ο Broderick είναι επίσης γονείς του γιου James Wilkie, 21 ετών).

“Εγώ (έχω) κορίτσια. Δεν ήθελα να έχουν μια σχέση με το φαγητό που να είναι ανταγωνιστική ή να νιώθουν ότι αυτό είναι ο εχθρός τους και ότι θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να πάρουν μια θέση με το φαγητό”, είπε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcastRuthie’s Table 4.

Διάβασε ακόμη – And Just Like That: Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχωρεί από το καστ του νέου κύκλου

Η Sarah Jessica Parker είπε μάλιστα πως όταν εκείνη ήταν μικρή δεν της επιτρεπόταν να τρώει επιδόρπιο στο σπίτι. “Και φυσικά το μόνο που κάναμε μόλις μετακομίσαμε ήταν να αγοράζουμε κέικ και μπισκότα Entenmann’s”, είπε στην οικοδέσποινα Ruthie Rogers, “και δεν το ήθελα αυτό (για τα παιδιά μου)”.

Στο σπίτι μας, έχουμε μπισκότα, έχουμε κέικ, έχουμε τα πάντα. Και νομίζω ότι ως αποτέλεσμα, έχετε κατά κάποιο τρόπο μια πιο υγιή σχέση. Οι κόρες μου θα έχουν το σώμα που έχουν και ελπίζω να είναι υγιείς και αθλητικές την ίδια στιγμή που θα απολαμβάνουν το φαγητό”, είπε.

Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick, μοιράζονται τα καθήκοντα μαγειρικής στο σπίτι. “Την Κυριακή, ο Matthew Broderick μαγειρεύει. Μαγειρεύουμε και οι δύο κάθε μέρα, κάθε μέρα και τρώμε δείπνο ως οικογένεια κάθε βράδυ, είπε.

Διάβασε ακόμη – Ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι πρωταγωνιστές του “Sex and The City”

Όταν εκείνη έχει γυρίσματα ή όταν ο Matthew Broderick παίζει στο θέατρο, οι “βάρδιες” προσαρμόζονται, αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να αποφεύγουν να τρώνε έξω. Αν το κάνουν, η Sarah Jessica Parker καλεί κάποιο γνωστό τους εστιατόριο να ετοιμάσει κάτι.

Ένα από τα αγαπημένα της πιάτα για τις πολυάσχολες μέρες είναι η σούπα. “Ο Matthew είχε φτιάξει μια σούπα με λευκά φασόλια, οπότε ξέραμε ότι την έχουμε”, είπε για το πρόσφατο γεύμα τους.

Και πρόσθεσε: “Μας αρέσει να μαγειρεύουμε. Και είναι βαρετό να λέμε συνέχεια ο ένας στον άλλον τι θα φάμε; Τι θα φάμε; Θα πάτε στο μανάβικο; Θα πάω στην αγορά. Αλλά είναι αυτό που κάνουμε”.

Δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ιδιαίτερα σεφ ή κάτι τέτοιο”, είπε. “Τα παιδιά μας πάντα… πάντα λένε, ‘oυάου, είμαστε πραγματικά τυχεροί. Μπορούμε να τρώμε κάθε βράδυ‘” πρόσθεσε η σταρ.

Πηγή: womantoc.gr

Διάβασε ακόμη