Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Πριγκίπισσα Diana: O αδερφός της δημοσίευσε βίντεο από το σπίτι όπου μεγάλωσαν μαζί

Πέρασε εκεί τα εφηβικά της χρόνια.

Το φθινόπωρο έφτασε στο Althorp House και για να το γιορτάσει, ο Charles Spencer, ο οποίος διαμένει στο κτήμα, μοιράστηκε ένα νέο βίντεο από μία αθέατη μέχρι στιγμής γωνιά του σπιτιού που η πριγκίπισσα Diana έμεινε και πέρασε τα καλύτερο μέρος της ζωής της.

Μπαίνοντας στον λογαριασμό του στο Instagram, ο ένατος κόμης Spencer έδειξε μία γεύση από το μπλοκ των στάβλων που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του πολυτελούς Althorp House. Το κτίριο φαινόταν τόσο εκθαμβωτικό καλυμμένο από τις ακτίνες του ήλιου, καθώς ο Charles γύρισε την κάμερα σε όλη την περιοχή.

Διάβασε ακόμη – Kylie Jenner: Έδειξε κατά λάθος μία τρυφερή φωτογραφία με τον Timothee Chalamet

Βάζοντας λεζάντα στο κλιπ που δημοσίευσε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην γνωστή ως Twitter, έγραψε: “Φθινοπωρινή ισημερία – και οι καμπάνες των στάβλων να χτυπούν αυτή την υπέροχη μέρα”.

Παρά την αλλαγή της εποχής, ο ουρανός ήταν καθαρός και σε μια όμορφη απόχρωση του μπλε. Η ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε πληθώρα σχολίων από φίλους και θαυμαστές που ανυπομονούσαν να τοποθετηθούν.

Τόσο ειρηνικό, τι υπέροχο μέρος για να ζεις”, έγραψε ένα άτομο. Ένας ακόμη ακόλουθος πρόσθεσε: “Καλημέρα & σας ευχαριστώ πολύ με το Quercus, και τις καμπάνες των στάβλων να χτυπούν αυτή την πανέμορφη μέρα”.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Η εμφάνιση τους στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Kevin Costner

Ένας τρίτος πρόσθεσε: “Ένα αργό τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα περπατούσε στους χώρους θα ήταν υπέροχο. Καλώντας το BBC4!!!” Η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana μετακόμισε στο κτήμα όταν ήταν 14 ετών, μαζί με την οικογένειά της. Τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν ήταν 18 ετών, μετακόμισε στο Earl’s Court στο Δυτικό Λονδίνο, όπου η μητέρα της είχε αγοράσει ένα διαμέρισμα.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη