Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Γιατί δεν σκοπεύουν να μείνουν στο σπίτι της Meghan και του Harry όταν επισκεφτούν την Αμερική;

Τι θα κάνουν πριν το ταξίδι για να μην μην σχολιαστεί η απόφασή τους στα media.

Όταν ο πρίγκιπας William ανακοίνωσε ότι εκείνος και η Kate Middleton θα ταξιδέψουν στην Αμερική το 2022 με αφορμή τα βραβεία Earthshot Prize, όλοι υπέθεσαν ότι είναι πολύ πιθανό να φιλοξενηθούν στο σπίτι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Montecito. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, όμως, θεωρείται απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος σε royal θέματα, Jonathan Sacerdoti, στο Us Weekly θα ήταν μεγάλη ανατροπή αν η Kate και ο William αποφάσιζαν να μείνουν μαζί με τον Harry και την Meghan: “Θα χάσουν σε όλες τις περιπτώσεις. Εάν προκληθούν και αρνηθούν τότε θα φανούν κακοί και μικροπρεπείς. Εάν δεν προσκληθούν θα φανεί η άλλη πλευρά κακιά και μικροπρεπής. Εάν δεχθούν μια τέτοια πρόσκληση και κάτι πάει στραβά, μοιάζει σαν πολύ κακή ιδέα. Δεν βλέπω πως μπορεί να λειτουργήσει κάτι τέτοιο”, είπε ο δημοσιογράφος.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Χάρι- Meghan Markle: Σκέφτονται να μην επισκεφτούν την βασίλισσα Ελισάβετ τα Χριστούγεννα

Αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να συμφιλιωθούν πριν το ταξίδι, ώστε όποια κι αν είναι η απόφασή τους για το μέρος διαμονής στην Αμερική να μην φανεί προβληματικό. Δημοσιεύματα ήδη κάνουν λόγο για ένα reunion που οργανώνει η Meghan και ο Harry στο τέλος της χρονιάς. Η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, μάλιστα, έχει κάνει το ζευγάρι να θέλει να επισκεφτεί την Αγγλία ώστε να έχει την ευκαιρία η Lilibet να γνωρίσει την προγιαγιά της.

Πηγές του Παλατιού ισχυρίζονται ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα στο Sandringham, καθώς εάν είχε κανονιστεί κάτι τέτοιο θα το ήξεραν όλοι: “Υπάρχουν πολλά που διοργανώνονται για τα Χριστούγεννα της οικογένειας, οπότε το προσωπικό θα το ήξερε εάν ερχόταν η Meghan και ο Harry. Εάν το σχεδίαζαν θα το είχαν πει ήδη στην οικογένειά τους”.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη