Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Πρίγκιπας William: Η σπάνια έξοδος με την μητέρα της Kate, Carole

Που εθεάθησαν;

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο πρίγκιπας William φέρεται να εθεάθη σε μπυραρία με τη μαμά της Kate, Carole Middleton.

“Μου είπαν ότι πέρασε από μια μπυραρία στο Βόρειο Νόρφολκ το Σαββατοκύριακο με την πεθερά του, η οποία λέγεται ότι έμεινε με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για το Πάσχα”, ανέφερε ο αρθρογράφος της Daily Mail, Richard Eden.

Οι πήγες είπαν ότι η έξοδος τους ήταν “πολύ χαμηλών τόνων”.

Δεν υπήρχε κανένα σημάδι της Kate, η οποία υποβάλλεται σε θεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου”, πρόσθεσε.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Το συγκινητικό μήνυμα που μοιράστηκε

Σύμφωνα με τον Eden, η Carole και ο σύζυγός της, μένουν με την κόρη τους και τον William στο κτήμα τους Anmer Hall στο Νόρφολκ από το Πάσχα, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Πιθανότατα βοηθούν στη φροντίδα των τριών παιδιών της βασιλικής οικογένειας, καθώς η Carole κάνει “ό,τι μπορεί” για να αποτρέψει την κόρη της από το “άγχος”, σύμφωνα με το Us Weekly.

Εκτός από το να βοηθάει την Kate – η οποία αποκάλυψε τη διάγνωσή της τον περασμένο μήνα – η Carole φέρεται επίσης να προσπαθεί να “θωρακίσει” τη μαμά των τριών παιδιών από τα οικονομικά της προβλήματα.

Διάβασε ακόμη – Τι δείχνει νέα έρευνα για τη δημοτικότητα της Kate Middleton μετά την ανακοίνωση του καρκίνου

Η Carole και ο Michael φέρονται να χρωστούν πάνω από 329.000 δολάρια σε χρέη που δεν μπορούν να αποπληρώσουν από τότε που η επιχείρησή τους, “The Party Pieces Company”, μπήκε σε καθεστώς διαχείρισης πέρυσι, ανέφεραν οι Times UK στις 4 Απριλίου.

Διάβασε ακόμη