Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Πώς να χρησιμοποιήσεις το serum για να πετύχεις ένα λαμπερό make-up look

Ένας εύκολος τρόπος να εντάξεις το σέρουμ στο καθημερινό μακιγιάζ σου.

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ το θέλουν να δείχνει φρέσκο και (πάνω απ’ όλα) natural.

Η Gen Z έχει πιάσει το νόημα στο μακιγιάζ: Χρησιμοποιεί πολυχρηστικά προϊόντα που μπορούν να λειτουργήσουν με πολλαπλούς τρόπους στο πρόσωπο, ακόμα και στο σώμα και στα μαλλιά. Κι αυτό γιατί θέλει να εξοικονομήσει χρόνο αλλά και χρήματα, κάνοντας ταυτόχρονα καλό και στο περιβάλλον. Μέσα από αυτό το “trend” όμως έχουν προκύψει ευρηματικοί τρόποι που μας δίνουν ιδέες για το πώς να χρησιμοποιούμε τα καλλυντικά μας κάνοντας … θαύματα στο πρόσωπό μας. Φανταζόσουν ποτέ λοιπόν ότι με μόλις ένα καλλυντικό προϊόν θα μπορούσες να πετύχεις λάμψη αλλά και ενυδάτωση;

Διάβασε ακόμη – 8+1 celebrities που σου προτείνουν τα πιο κομψά κουρέματα εάν είσαι άνω των 50

Αν δεν έχεις υποψιαστεί ακόμα σε ποιο καλλυντικό αναφερόμαστε, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για το highlighter. Και πιο συγκεκριμένα ακόμα, στο σέρουμ που μπορεί να λειτουργήσει (και) ως προϊόν λάμψης στο μακιγιάζ σου.

Πολλά σέρουμ περιέχουν στη λεπτόρρευστη σύνθεσή τους ιριδίζοντα στοιχεία που τα κάνουν να γυαλίζουν υπέροχα στο δέρμα. Επομένως, λίγες μόνο σταγόνες αρκούν για να δώσεις μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα σου ακόμα και τις πρωινές ώρες, που παραδοσιακά δεν συνηθίζουμε τη χρήση του highlighter.

Aν αναζητάς λοιπόν ένα highlighter που να είναι πιο ελαφρύ και ενυδατικό από ένα “κανονικό” highlighter, και που ταυτόχρονα να χαρίζει μια διακριτική λάμψη στο πρόσωπο – και όχι αυτή την έντονη, με μεταλλικούς τόνους λάμψη ενός highlighter, προτείνουμε να προσθέσεις στη φαρέτρα σου ένα 2 σε 1 σέρουμ που θα χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη μαζί.

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

Φωτογραφία:Instagram / @marvaldel

Διάβασε ακόμη