Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

H πρωινή ρουτίνα “15-15-30” που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή (βίντεο)

Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης, Γιάννης Μιχαήλ, μοιράζεται την πρωινή του ρουτίνα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.  

Υποφέρετε από φόβους, άγχος, συναισθηματική υπερφαγία ή κρίσεις πανικού; Αλλάξτε το πρωινό σας τελετουργικό. Όλοι χρειαζόμαστε να αναπτύξουμε καλές συνήθειες τρόπου ζωής και να καλλιεργήσουμε σωστή νοοτροπία, γι’ αυτό συνιστάται η καθιέρωση μιας πρωινής τελετουργίας.

Διάβασε ακόμη – 5 (απαραίτητες) βιταμίνες αν είσαι πάνω από 35

Διάβασε ακόμη – Αυτοαμφισβήτηση: 4 παράγοντες που την προκαλούν

Πόσο σημαντική είναι μια πρωινή τελετουργία; Μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε την αρχή μιας μέρας που μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά αυτός ο αναζωογονητικός και θετικός τρόπος μπορεί να είναι αρκετός για να αλλάξει εντελώς το πώς νιώθετε.

Με ένα αποτελεσματικό πρωινό τελετουργικό, μπορείτε να θέσετε σε κίνηση την ημέρα με μια πολύ καλύτερη προσέγγιση.

Ο Γιάννης Μιχαήλ μοιράζεται μαζί μας το πως ξεκινά την μέρα του, αφιερώνοντας μια ώρα για να θωρακιστεί ο εσωτερικός κόσμος. Είναι η φόρμουλα που ονομάζεται 15-15-30.

15 λεπτά Διαλογισμός

Ο διαλογισμός είναι μια από τις πιο συνιστώμενες πρωινές τελετουργίες. Μπορεί να σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε τα συναισθήματα και τη νοοτροπία σας, να μειώσετε το άγχος, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να είστε πιο παραγωγικοί. Όλοι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα οφέλη κατά τη διάρκεια της ημέρας μας.

15 λεπτά Journaling

Τα οφέλη του ημερολογίου περιλαμβάνουν μειωμένο άγχος, βελτιωμένη μνήμη και καλύτερη επίλυση προβλημάτων. Δεν είναι παράξενο που πολλοί επιτυχημένοι άνθρωποι ξεκινούν τη μέρα τους με το ημερολόγιο. Ο γραπτός λόγος είναι πολύ θεραπευτικός.

30 λεπτά Σωματική Άσκηση

Η σωματική άσκηση είναι το πιο σημαντικό πρωινό τελετουργικό. Μειώνει την κατάθλιψη και το άγχος και σας βοηθά να ζήσετε μια μεγαλύτερη, πιο υγιή ζωή. Βρείτε την άσκηση που σας αρέσει και κάντε την τουλάχιστον πέντε ημέρες την εβδομάδα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Θέλετε να αλλάξει η ζωή σας σε όλα τα επίπεδα; Αφιερώστε την πρώτη ώρα της μέρας για τον εαυτό σας. Αυτή η ιερή ώρα είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο με την πρωινή τελετουργία του Γιάννη Μιχαήλ:

Ευχαριστίες στον συμβουλευτικό ψυχολόγο, βιοσυντονιστή και ομιλητή έμπνευσης, Yianni Michael, τηλ.: 99611400, www.yiannismichael.com, Facebook: YiannisMichael, Instagram: Yiannis Michael, Email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη