Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Paris Hilton: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της

Eίχε ανακοινώσει τον ερχομό της μικρής τον Νοέμβριο του 2023.

Έξι μήνες σχεδόν μετά την ανακοίνωση του ερχομού του δεύτερου παιδιού της, η Paris Hilton προχώρησε στις συστάσεις: μοιράστηκε δημόσια τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της, στην οποία έχει δώσει το όνομα London.

Στο πρώτο από τα στιγμιότυπα, η διάσημη κληρονόμος και media personality ποζάρει έχοντας αγκαλιά την κόρη της, την οποία έχει ντύσει με μια ροζ τουτού και ένα ροζ φιόγκο. Στο επόμενο στιγμιότυπο, βλέπει κανείς όλη την οικογένεια: την Hilton με τον σύζυγό της Carter Reum, τον γιο τους, Phoenix, που είναι 15 μηνών και τη μικρή London. Στη συνέχεια, ακολουθούν δυο ακόμα φωτογραφίες όπου η ευτυχισμένη μητέρα ποζάρει με τα παιδιά της.

Διάβασε ακόμη – Paris Hilton: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν δείχνει την κόρη της πλέον στα social media

Στη λεζάντα του post γράφει: “Σας συστήνουμε την London Marilyn Hilton-Reum. Πάντα ονειρευόμουν να έχω μια κόρη με το όνομα London. Είμαι τόσο ευγνωμονούσα που είναι εδώ. Πραγματικά εκτιμώ κάθε στιγμή που περνάω μαζί της. Μαζί με τον Phoenix, τα αγγελούδια μου, μου δείχνουν μία αγάπη που δεν ήξερα καν ότι θα μπορούσε να είναι τόσο βαθιά πριν γίνω μητέρα τους”.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρεται και στο τραγούδι που έγραψε με τη Sia: “Το απίστευτο ταξίδι μου στη μητρότητα έγινε η έμπνευση για ένα βαθιά προσωπικό τραγούδι που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την αγαπημένη μου φίλη Sia και έχει τίτλο “Fame Won’t Love You”. Το τραγούδι αυτό αποτελεί μια υπενθύμιση για τον ιδιαίτερο δεσμό με τα παιδιά μου, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου που είναι πιο πολύτιμος από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είναι ένας ύμνος που θα σας δώσει δύναμη να κρατήσετε τις πιο ιερές σας σχέσεις ακόμα πιο κοντά στην καρδιά σας – και θα χαρώ να τον ακούσετε”.

Διάβασε ακόμη – Paris Hilton: Έτσι γιόρτασε τα 43α γενέθλια της

Η Paris Hilton παντρεύτηκε τον Carter Reum το 2021 και τo 2023 υποδέχτηκαν μέσω παρένθετης μητέρας τον γιο τους Phoenix. Τον Νοέμβριο του 2023, η Hilton ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης τους, London και πάλι μέσω παρένθετης μητέρας.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη