Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Οι SOS κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις το τέλειο νυφικό χτένισμα

Η hairstylist Όλια Ιακώβου, σου εξηγεί πως να προετοιμάσεις σωστά τα μαλλιά σου για να είναι όμορφα και υγιή πριν το γάμο σου. 

Για να έχεις το τέλειο χτένισμα στο γάμο σου θα πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεις τα μαλλιά σου το λιγότερο ένα χρόνο πριν. Η ποιότητα, το χρώμα και το κόψιμο είναι το παν για την απόλυτη επιτυχία.

Διάβασε ακόμη – Καλεσμένη σε γάμο: Ιδέες για trendy χτενίσματα που θα εντυπωσιάσουν

Η ποιότητα στα μαλλιά είναι το παν

Για να έχεις εξαιρετική ποιότητα μέχρι την ημέρα του γάμου σου πρέπει να γίνει διάγνωση για την σωστή κάλυψη αναγκών στα μαλλιά σου. Όλες μας χρειαζόμαστε ενυδατικά και πρωτεϊνικά στοιχεία στα μαλλιά μας.

Τα ενυδατικά στοιχεία είναι βασισμένα στο νερό και αυτά φροντίζουν να είναι τα μαλλιά μας μαλακά, λαμπερά, και ζωντανά. Τα πρωτεϊνικά στοιχεία είναι η τροφή. Αυτά τα στοιχεία αναδομούν τα μαλλιά μας η πιο απλά τα “ταΐζουν”. Από αυτά τα προϊόντα εξαρτάται το ποσό γρήγορα θα μακρύνουν τα μαλλιά μας. Κλείνουν όλα τα ανοιχτά λέπια της τρίχας και δίνουν έξτρα στρώματα ενώ ταυτόχρονα γεμίζουν τα μαλλιά και τα κάνουν πιο σταθερά.

Εφόσον χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα στο σπίτι σημαίνει ότι εκμεταλλεύεσαι κάθε λούσιμο για να εξελίξεις την καλή ποιότητα των μαλλιών σου.

Το χρώμα

Η κίνηση στα μαλλιά εξαρτάται από το κατάλληλο χρώμα. Το πως θα αναδειχθεί η κίνηση του χτενίσματος σου στον γάμο είναι ανάλογα με το αν έχεις επιλέξει την κατάλληλη τεχνική χρώματος.

Διάβασε ακόμη – Blonde balayage: Όσα χρειάζεται να ξέρεις για να κάνεις αυτή την τεχνική στα μαλλιά σου

Για παράδειγμα, ένα επιμελώς ατημέλητο μάζεμα χρειάζεται οπωσδήποτε απαλές λάμψεις από φως για να τονίζουν την κίνηση και ταυτόχρονα να φωτίζουν φυσικά το πρόσωπο τόσο όσο χρειάζεται σε κάθε κοπέλα.

Ένα μάζεμα πολύ sleek και γυαλισμένο μπορεί να αναδειχθεί με σκουρόχρωμες και βελουδένιες αποχρώσεις . Ένα wavy λουκ χρειάζεται διαβαθμίσεις χρωμάτων για να έχει ένταση η κίνηση.

Αναλόγως του τύπου μαλλιών της κάθε κοπέλας γίνεται η ανάλογη τεχνική χρώματος.

Το κόψιμο

Το τελικό κόψιμο στα μαλλιά για μια νύφη γίνετε πάντα μετά από την πρόβα της. Ανάλογα με το χτένισμα που έχει επιλέξει κάνουμε το ανάλογο κόψιμο για να μας ευνοήσει κυρίως στην σταθερότητα. Τις πλείστες φορές, δημιουργούμε εσωτερικά απαλά φιλαρίσματα στις νύφες για να είναι πιο εύπλαστα και εύκολα διαχειρίσιμα τα μαλλιά κατά το τελικό χτένισμα .

Αν λάβεις υπόψιν τα πιο πάνω θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χτένισμα του γάμου σου.

Πιο κάτω σου δείχνουμε ολοκληρωμένα αποτελέσματα με την σωστή ποιότητα, χρώμα, κόψιμο σε νυφικά χτενίσματα:

Ευχαριστίες στη hairstylist και δημιουργό του Lagom By Olia, Όλια Ιακώβου, Instagramoliaiacovou, FacebookOliaIacovou Hairstylist, Τηλ.: 22004067.

Φωτογραφία: Pinterest

Διάβασε ακόμη