Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry είχε πει στην Meghan να μην ποζάρει όπως η μητέρα του

Η φωτογραφία που της είχε ζητήσει να μην βγάλει.

Ο πρίγκιπας Harry είχε πει στην Meghan Markle να μην ποζάρει όπως η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, σε ταξίδι που είχε κάνει στην Ινδία.

Ο δούκας του Sussex είχε συμβουλεύσει την σύζυγό του να μην φωτογραφηθεί μπροστά στο Taj Mahal όπως η Diana ώστε να μην σχολιαστεί αρνητικά από τον κόσμο που θα υπέθετε ότι η δούκισσα προσπαθεί να μιμηθεί την διάσημη royal. Η Meghan, μάλιστα, είχε προβληματιστεί με την συμβουλή του Harry καθώς δεν είχε δει ποτέ τη φωτογραφία της Diana.

Διάβασε ακόμη – Τι είχε ζητήσει να δει ο πρίγκιπας Harry από το μοιραίο τροχαίο της μητέρας του;

Η Diana είχε φωτογραφηθεί στο Taj Mahal το 1992 και η φωτογραφία είχε θεωρηθεί συμβολική καθώς πόζαρε μόνη της και τότε τα προβλήματα στον γάμο της με τον Κάρολο μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των tabloids.

Όπως γράφει ο Harry στο βιβλίο του ‘Ρεζέρβα’, το ζευγάρι είχε γελάσει μετά τη συμβουλή του με την άγνοια της Meghan: “Μην βγάλεις φωτογραφία μπροστά από το Taj Mahal. Με ρώτησε γιατί και της είπα ‘η μαμά μου’. Της εξήγησα ότι η μαμά μου είχε ποζάρει για μια φωτογραφία εκεί και είχε γίνει iconic και δεν ήθελα κάποιος να πιστέψει ότι η Meg προσπαθεί να μιηθεί τη μαμά μου. Η Meg δεν είχε δει τη φωτογραφία και είχε σαστίσει με αυτό που της είπα και την αγαπώ που σάστισε”.

Η φωτογραφία της Diana έχει εμπνεύσει πολλούς επισκέπτες του Taj Mahal να φωτογραφηθούν στο ‘Diana Bench’ ενώ το 2016 ο William και η Kate είχαν ποζάρει μαζί στην ίδια θέση, 24 χρόνια μετά από εκείνη.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη