Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Nick Jonas – Priyanka Chopra: Αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους

Αυτό είναι το όνομα του πρώτου τους παιδιού.

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους που είχαν καλωσορίσει πριν τρεις μήνες μέσω παρένθετης μητέρας.

Το διάσημο ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έδωσε στην κόρη του που είχε γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου σε μαιευτήριο του San Diego το όνομα Malti Marie Chopra Jonas.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός είχαν ανακοινώσει τότε στα social media πως “είμαι ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωράκι μέσω παρένθετης εγκυμοσύνης. Σας ζητάμε με σεβασμό να σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή όσο εστιάζουμε στην οικογένειά μας”.

Διάβασε ακόμη – Το φετινό πορτραίτο της βασίλισσας Ελισάβετ για τα 96α γενέθλια της 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2018 κάνοντας μια δυτική τελετή γάμου αλλά και μια παραδοσιακή ινδική τελετή. Πέρυσι το ζευγάρι γιόρτασε την τρίτη επέτειο του γάμου του σε ένα ρομαντικό σκηνικό με τριαντάφυλλα και λευκά κεριά. “Ζω το όνειρο” είχε γράψει η 39χρονη Chopra ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο σταρ ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που έγιναν γονείς και μάλιστα το επιθυμούσαν πολύ καιρό. Όταν είχαν, μάλιστα, αγοράσει το σπίτι τους είχαν φροντίσει να κάνουν ανακαίνιση ώστε να είναι πιο φιλικό για μια οικογένεια με παιδιά.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίa: Instagram/ @priyankachopra

Διάβασε ακόμη